Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση του 10χρονου κοριτσιού: «Όσο δείχνουμε ανοχή, είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας»

Ελεονώρα Μελέτη για την υπόθεση του 10χρονου κοριτσιού: «Όσο δείχνουμε ανοχή, είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας»

Η παρουσιάστρια εξέφρασε με ένα δημόσιο μήνυμα την αγανάκτησή της για την κακοποίηση που δέχτηκε το ανήλικο κορίτσι από τον πατέρα του - Την κακοποιούσε σεξουαλικά και όταν αντιστεκόταν, της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας

eleonora-meleti-6
Την οργή της εξέφρασε δημόσια η Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης ενός 10χρονου κοριτσιού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Το ανήλικο κοριτσάκι βίωνε σε καθημερινή βάση την απόλυτη φρίκη, καθώς ο πατέρας της, σύμφωνα με τις Αρχές την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ δεν δίσταζε επίσης, να τη βασανίζει.

Αναφορικά με τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όχι άλλα παιδιά δολοφονημένα, όχι άλλα παιδιά βιασμένα, όχι άλλα παιδιά εγκαταλελειμμένα, όσο δείχνουμε ανοχή σε αυτή την κατάσταση είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας. Αυτό είναι το χέρι ενός 10χρονου κοριτσιού. Ο πατέρας της της το έκαιγε στο μάτι της κουζίνας, κάθε φορά που αυτό αντιστεκόταν στις σεξουαλικές ορέξεις του. Το κοριτσάκι πήγαινε καθημερινά έτσι στο σχολείο. Και εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα. Στο σχολείο δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί και να αντιδράσει κανείς; Μέχρι πότε θα φέρνουν στον κόσμο παιδιά αρρωστημένες προσωπικότητες; Πότε θα θεσπιστεί επιτέλους ένας εξειδικευμένος φορέας που θα κρίνει και θα αποφασίζει ποιος είναι κατάλληλος για να γίνει γονέας και πότε όχι; Πότε θα αποφασιστεί όλοι μα όλοι οι γονείς να περνάμε ανά τακτικά διαστήματα επιμορφωτικά σεμινάρια γονεϊκότητας και επιθεώρηση ώστε να διαπιστωθεί αν τα παιδιά μας ζουν και μεγαλώνουν σε υγιή περιβάλλοντα. Ή μήπως "θα μου πεις εσύ εμένα ρε πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου" Ή πως "με ποιο δικαίωμα θα κρίνεις εσύ εμένα πως θα είμαι σαν γονιός" ή μήπως "παιδί μου είναι ό,τι θέλω θα κάνω!"» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτησή της:

nonoram




Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει απαντήσεις στο «Φως στο Τούνελ» - Δείτε βίντεο

The Masked Singer: Η… αποκάλυψη της Μέλισσας και το «μωρό» που ήθελε να πάρει αγκαλιά τον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός: Από τους 27.000 νεκρούς στην Ελλάδα, οι 22.000 ήταν ανεμβολίαστοι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης