Daddy cool ο Πετρετζίκης και το GNTM κάνει lifting

Ας δούμε και κάτι εκτός από την Πισπιρίγκου ως κατηγορούμενη, ως απατημένη, ως φυλακισμένη και ως μαϊντανό

petretzikis3424
Εχουν δίκιο και οι συνάδελφοι και οι αναγνώστες και τηλεθεατές. Φυσικά πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου υπόθεση που αρχίζει και τελειώνει στον θάνατο τριών παιδιών. Όμως ζούμε σε μία περίοδο που τα προβλήματα συνθλίβουν τις αντοχές μας: ψυχολογικές, οικονομικές, και ανθρώπινες. Στην Ουκρανία γίνεται σφαγή με τις εικόνες να σοκάρουν, οι λογαριασμοί και η ακρίβεια είναι πρωτοφανείς, η βία εξαπλώνεται και εντείνεται. Ναι, στην εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά διόλου ενδιαφέρει αν είναι φάλτσος ο κύριος Δασκαλάκης και αν η κυρία Πισπιρίγκου πήγαινε σε χαρτορίχτρες. Επίσης δεν μιλάμε ούτε για Μάνο ούτε για Ρούλα. Γιατί όταν το κάνουμε αυτό, δυστυχώς δηλώνουμε οικειότητα. Δεν προσφωνούμε τους συγκεκριμένους με τα ονόματα στον δημοσιογραφικό λόγο αλλά μόνο με τα επίθετα. Επίσης καλό είναι όταν μιλάμε για στοιχεία που βοηθούν στην υπόθεση να μην το κάνουμε για να διαφημίσουμε τις εκπομπάρες μας και μετά να προκύπτει άνθρακας ο θησαυρός.

Να αλλάξουμε κλίμα και να ασχοληθούμε και με θετικές ειδήσεις όπως το γεγονός ότι ο Ακης Πετρετζίκης ανακοίνωσε πως θα ξαναγίνει μπαμπάς. Αυτή την φορά έρχεται κοράκλα και βλέπω τον «Master Chef» πια να κολυμπά σε ωκεανούς ευτυχίας. Μπράβο, Ακαρε, σου αξίζουν πολλά. Γερά να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου.

akis_2

Πολύ ανεβασμένο σε τηλεθέαση το δελτίο ειδήσεων του Mega. Πολύ καλή η Κατερίνα Παναγοπούλου, σημαντική η συνδρομή δημοσιογράφων όπως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

παναγοπουλου
Κλείσιμο


Ευτυχώς θα ηρεμήσουμε. Γιατί όπως διαβάζω, ο συνάδελφος Νίκος Γεωργιάδης διαβεβαιώνει πως όχι μόνο η Βίκυ Καγιά επιστρέφει οριστικά στο GNTM αλλά θα φύγουν και όλοοι οι άλλοι. Φυσικά θέμα επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν τίθεται. Πισωγυρίσματα…

vicky_kagia

Την Δευτέρα θα δούμε τα πρώτα δείγματα από τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη για τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 οι δημοσιογράφοι. Και μετά θα σας ενημερώσουμε, αγαπητοί μας.

Kapoutzidis_Giorgos

Οσο ενοχλητική είναι η αμορφωσιά και τα κακοπροαίρετα σχόλια στην τηλεόραση άλλο τόσο και η επιτηδευμένη καλοσύνη. Δεν πείθει. Κάτι δικά μου.

Προβληματισμός στο Open. Λογικό. Και μάλλον θα συνεχιστεί για καιρό.

Κουίζ από τα πιο πονηρά και for fun: Σε ποια εκπομπή δεν μιλάει κανείς με κανέναν στο πάνελ;


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης