Χέιλι Μπίμπερ: Έξαλλη με τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Χέιλι Μπίμπερ: Έξαλλη με τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ απάντησε σε ένα από τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τραγουδιστή

bieber
Μετά την εμφάνιση της Χέιλι και του Τζάστιν Μπίμπερ στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy, οι φήμες που τους ήθελαν να περιμένουν παιδί, φούντωσαν ξανά.

Το ριχτό, σατέν φόρεμα που φορούσε η Χέιλι Μπίμπερ εκείνη τη βραδιά θεωρήθηκε από τους θαυμαστές του ζευγαριού πως δεν ήταν μια τυχαία επιλογή, αλλά είχε σκοπό να κρύψει την εγκυμοσύνη της.


Το ίδιο υποστήριξε και δημοσίευμα του RadarOnline και αυτό φαίνεται πως έκανε «έξαλλη» τη Χέιλι, η οποία μάλιστα, έσπευσε να απαντήσει, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική δημοσίευση στο Instagram.

«Δεν είμαι έγκυος, αφήστε με ήσυχη», έγραψε η σύζυγος του τραγουδιστή κάτω από την ανάρτηση της γνωστής αμερικανικής ιστοσελίδας.

bieber-pregrunt
Κλείσιμο

Αν και πρόσφατα, ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος για να γίνει πατέρας, η Χέιλι δεν φαίνεται πως συμφωνεί.

«Η διάθεσή μου για το υπόλοιπο 2021 είναι να συνεχίσω να θέτω στόχους και να διασκεδάζω όσο προσπαθώ να τους κατακτήσω. Να συνεχίσω να βάζω την οικογένειά μου πρώτη και φυσικά, μακάρι να αποκτήσουμε κι ένα παιδί», είχε δηλώσει ο Τζάστιν Μπίμπερ στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Justin Bieber: Our World».


Η 25χρονη ωστόσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό WSJ πριν από περίπου δύο μήνες, ανέφερε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω μητέρα, αλλά θεωρώ ότι η κατάλληλη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. Αν και συνήθως προγραμματίζω τα πάντα στη ζωή μου, ξέρω ότι κάτι τέτοιο θα έρθει απροειδοποίητα. Θεωρώ ότι ιδανικά θα προσπαθήσουμε σε λίγα χρόνια».


Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης