Lil Nas: Μετά τη μεγάλη «ήττα» στα βραβεία Grammy, ισχυρίζεται πως «δεν είναι πια γκέι»

Lil Nas: Μετά τη μεγάλη «ήττα» στα βραβεία Grammy, ισχυρίζεται πως «δεν είναι πια γκέι»

Αφού δεν κέρδισε ούτε ένα βραβείο, ο τραγουδιστής απαρνήθηκε τη σεξουαλικότητά του δημόσια στο Twitter

25020565
Αν και ο Lil Nas ήταν υποψήφιος για πέντε διαφορετικές κατηγορίες στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων Grammy, δεν κατάφερε τελικά, να φύγει με κανένα από αυτά.

Ο καλλιτέχνης, που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα για τις ενδυματολογικές επιλογές, αλλά και τις απόψεις του, ειδικότερα μετά το coming out του ως ομοφυλόφιλος, φαίνεται πως απογοητεύτηκε, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα φετινά βραβεία.

Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name) (Official Video)

Μπορεί το τραγούδι του, με τίτλο «Montero (Call me by your name)» ήταν το απόλυτο φαβορί, ο ίδιος δεν απέσπασε τελικά, κανένα βραβείο.

Η απογοήτευσή του μάλιστα, τον οδήγησε να κάνει μία ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Κλείσιμο
277808866_1148894429222065_7867552247687182718_n__1_

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχασα όλα μου τα Grammys. Δεν είμαι πια γκέι, από εδώ και στο εξής», έγραψε σε ανάρτησή του, ενώ σε μία δεύτερη πρόσθεσε το εικονίδιο της LGBTQ κοινότητας δίπλα σε εκείνο της απαγόρευσης.

montero

Ο γνωστός τραγουδιστής χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Τwitter για να μιλήσει ανοιχτά στο κοινό του για διάφορα θέματα που τον απασχολούν, μεταξύ των οποίων κι η σεξουαλικότητά του.

Σε tweet, που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι, σχετικά με το κομμάτι «Industry Baby», ο τραγουδιστής αφιέρωσε ένα συγκινητικό κείμενο στον 20χρονο εαυτό του και μίλησε για τις προτιμήσεις του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Έγραψα ένα τραγούδι για εμάς. Ξέρω πως μερικές φορές νιώθεις σαν να είναι όλα μια κατηφόρα από εδώ. Ξέρω ότι η σεξουαλικότητά σου σε έκανε να νιώθεις στο περιθώριο από τους συνομηλίκους σου. Ξέρω ότι η μετάβαση από το να έχεις ένα κορυφαίο τραγούδι στον κόσμο στο να παγιδευτείς στο διαμέρισμά σου κοστίζει πολύ. Και ξέρω αν ακούσεις ξανά κριτικές, μπορεί να σκάσεις. Αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Θέλω να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις τη δυνατότητα να είσαι ο άνθρωπος, που πάντα χρειαζόσουν, όσο μεγαλώνεις. Θέλω να σταματήσεις να λυπάσαι για τον εαυτό σου. Και θέλω να θυμάσαι πως ο μόνος άνθρωπος, που πρέπει να πιστεύει σε εσένα, είσαι εσύ».



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης