Δημήτρης Ουγγαρέζος για σύντροφό του: «Την είδα στη ντουζιέρα και ζήτησα να κοπούν τα πλάνα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για σύντροφό του: «Την είδα στη ντουζιέρα και ζήτησα να κοπούν τα πλάνα»

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, για το αίτημά του, να κοπούν τα πλάνα της αγαπημένης του από βίντεο κλιπ

Dimitris_Ouggarezos
O Δημήτρης Ουγγαρέζος προέβη σε μία αποκάλυψη, σχετικά με τα πλάνα από σύντροφό του, κατά τη συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ.

Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού για τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, για την οποία συζήτησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην πορεία της κουβέντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε ότι: «Επειδή πάντως και γω το έπαιζα χαλαρός με το φιλί κάποια στιγμή, ότι δηλαδή δεν πειράζει και έτσι είναι ο χώρος και το καταλαβαίνω. Κάποια στιγμή όταν είδα την κοπέλα μου να την αγγίζουν, επειδή έτσι το απαιτούσε το σενάριο, την πήρα επί τόπου τηλέφωνο και μαλώσαμε. Και είπα να κοπούν τα πλάνα. Ένα βίντεο κλιπ ήταν ρε παιδί μου. Και εκεί ήταν στην ντουζιέρα Έλα Παναγία μου! Τι είναι αυτό; Καταρχάς, δύο στην ντουζιέρα δεν χωράνε και δεν θα γίνει η δουλειά. Να καθαριστούμε θέλουμε» είπε και συνέχισε:

«Ήταν ένα βίντεο κλιπ και σε ένα σημείο υποτίθεται ότι ακουμπούσαν από το κεφάλι και πάνω. Πήρα τηλέφωνο και λέω, σας παρακαλώ ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλελεύθερος άνθρωπος και πολύ ανοιχτόμυαλος αλλά να κοπούν οι σκηνές».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cix5kzc0stt5)


Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα ακρίβειας 200 ευρώ: Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές - Οι όροι και οι δικαιούχοι

Γιώργος Περρής: «Είμαι γκέι, υπερήφανος και χαρούμενος»

H σοκαριστική στιγμή που νεαρή γυναίκα μαχαιρώνει αστυνομικό που προσπαθεί να τη βοηθήσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης