Γιώργος Χρανιώτης για Κιμούλη: «Είχαμε μία τέλεια συνεργασία, είναι υπέροχος, αλλά και απαιτητικός»

Γιώργος Χρανιώτης για Κιμούλη: «Είχαμε μία τέλεια συνεργασία, είναι υπέροχος, αλλά και απαιτητικός»

Για τους δύο συναδέλφους του που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο ηθοποιός

xraniotis_2
Με αφορμή τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Γιώργος Χρανιώτης τοποθετήθηκε σχετικά κι αναφέρθηκε επίσης, στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως δήλωσε αρχικά, στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», πιστεύει στη Δικαιοσύνη κι ελπίζει ότι τα θύματα θα δικαιωθούν, σε περίπτωση που οι κατηγορίες ισχύουν.

«Ζούμε σε μία χώρα, που όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο η Δικαιοσύνη ακόμα λειτουργεί, θέλω να πιστεύω. Ευτυχώς, από πληροφορίες που έχω, οι δικαστές κι οι εισαγγελείς είναι πολύ σκληροί και ακριβοδίκαιοι άνθρωποι. Κι ο Φιλιππίδης κι ο Λιγνάδης είναι σημαντικοί καλλιτέχνες κι η αλήθεια είναι πως έχω απολαύσει παραστάσεις τους. Δεν έτυχε να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciwy1sscpg0p)

Στη συνέχεια, ανέφερε πως είχε ακούσει κάποια πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την «άγρια» συμπεριφορά του, όμως όχι κάτι επιλήψιμο.

«Έχω ακούσει ότι ήταν σκληρός ο Φιλιππίδης, αλλά το "σκληρός" σαν επίθετο, δεν με τρομάζει. Εμένα αυτό που με ενοχλεί και μάλιστα πολύ, είναι η αγένεια κι η εξουσιολαγνεία», δήλωσε.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός ανέφερε: «Με τον Κιμούλη έχω συνεργαστεί, είναι ένας υπέροχος, δύσκολος συνεργάτης. Όταν λέω δύσκολος, εννοώ απαιτητικός. Ο Γιώργος θέλει να πάρει από εσένα το καλύτερο. Από εμένα τουλάχιστον. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία μας, ήταν μια υπέροχη συνεργασία».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciwyk3ezx0ap)


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν υπογράφει νόμο που μετατρέπει το λιντσάρισμα σε ομοσπονδιακό έγκλημα

Play Off Aφρικής: Ο «ήρωας» Εκαμπί έστειλε στο 120'+4' το Καμερούν στα τελικά του Μουντιάλ - Δείτε βίντεο


Survivor: Το ξέσπασμα του Ρουβά και ο… δικαστής Μαρτίκας – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης