Η Ναόμι Κάμπελ σε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Η Ναόμι Κάμπελ σε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Το διάσημο μοντέλο γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας με την κόρη της - Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

naomi
Η Ναόμι Κάμπελ αποφεύγει να αναφέρεται πολύ στην κόρη της, ώστε να προστατεύσει το μωρό από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν και εν όψει της Ημέρας της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία με την κόρη της.


Πιο συγκεκριμένα, η Κάμπελ έδειξε να απολαμβάνει το δώρο της μητρότητας και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κρατά τη μικρή της κόρη. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους, αγκαλιασμένες σε ένα πάρκο κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

«1η Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μεγαλύτερη ευλογία του Θεού!! #happymothersday #blessed #grateful ❤️», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.



Η «μαύρη γαζέλα» αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός τον Μάιο του 2021, με μία φωτογραφία στα social media. Κάτω από τη λεζάντα είχε γράψει: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να είμαι η μητέρα της, είναι τιμή μου να έχω αυτή την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει σπουδαιότερη αγάπη».

Στα σχόλια, που ήθελαν την ίδια να έχει υιοθετήσει το παιδί, η Κάμπελ σε συνέντευξή της απάντησε ότι: «Είναι δικό μου παιδί», αρνούμενη ωστόσο, να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω πληροφορίες, ενώ την ίδια ώρα τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούσαν για «παρένθετη μητέρα».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)



Τέλος, η Ναόμι Κάμπελ άφησε να εννοηθεί, μιλώντας στη Vogue, ότι θα αποσυρθεί από το χώρο του μόντελινγκ, για να αφοσιωθεί στην κόρη της, δηλώνοντας:

«Το διασκεδάζω ακόμα, αλλά μου ταράσσει τα νεύρα. Είμαι 51 ετών και θα πρέπει να περπατάω δίπλα σε κοπέλες 19 ετών. Είναι ωραίο να δουλεύεις με νέους ανθρώπους, δεν λέω, αλλά γίνομαι νευρική. Πάω στα show και φαίνομαι εκείνη η στρίγγλα που δίνει συνέχεια εντολές. Νομίζω πως τώρα περνάω καλύτερα, χαμογελάω πιο συχνά».


Ειδήσεις σήμερα:


Ιατροδικαστής Κούτσης: Τα ευρήματα έχουν αποκλείσει τα παθολογικά αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας

Δήμαρχος Μαριούπολης στο CNN: Η πόλη έπεσε στα χέρια των Ρώσων

Διυπουργική σύσκεψη για την επισιτιστική επάρκεια: Δεν υπάρχει θέμα ελλείψεων, καθησυχάζει η κυβέρνηση





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης