Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει για τον πατέρα του: «Είναι αστείο να ακούγεται ότι κακοποιήθηκα από εκείνον»

Ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζει για τον πατέρα του: «Είναι αστείο να ακούγεται ότι κακοποιήθηκα από εκείνον»

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή», είπε ο ηθοποιός

tasos-xalkias
Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Τάσος Χαλκιάς σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τον πατέρα του. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου «Τι λες τώρα» και εμφανώς συγκινημένος ξεκαθάρισε πως κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον έχουν παρεξηγηθεί.

«Η σχέση με τον πατέρα μου είναι λιγάκι παρεξηγημένη από όλα αυτά που έχω πει. Με την έννοια ότι ο πατέρας μου ήταν ένας βάρβαρος άνθρωπος γιατί κάπου είχα πει ότι είχα φάει από εκείνον το ξύλο της αρκούδας. Καιτι έγινε; Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα χρόνια. Οι άνθρωποι περπατούσαν και κλωτσούσαν τα ερείπια της εποχής. Σε εκείνη την εποχή λοιπόν οι άνθρωποι δεν είχαν την πολυτέλεια να κάνουν επιλογές τις οποίες κάποιοι άλλοι θα κατέκριναν. Ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή εγώ έχω φάει δυο σφαλιάρες, ας πούμε, να αρχίσω να γκρινιάζω; Και μάλιστα να ακουστεί κιόλας ότι κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου σε επίπεδο βίας; Αυτά είναι αστεία πράγματα και τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο με τρεμάμενη φωνή τόνισε πως ποτέ δεν κακοποιήθηκε από τον πατέρα του: «Δηλαδή με εκείνο του το χέρι που με σβέρκωνε από δω, ένιωθα ότι είναι για καλό. Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε και είμαι άσχημα και να τον κρίνω. Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά! Ούτε κακοποιήθηκα από βίαιο ξύλο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου την ζωή. Δεν ήρθε στο θέατρο να με δει γιατί, ναι δεν ήθελε να βγω στο θέατρο και δεν πίστευε ότι αυτό είναι επάγγελμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciny6t7v6awx)

Ειδήσεις σήμερα:

Η σφοδρή κόντρα του Αλέξη Κούγια με την μάρτυρα κατηγορίας του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζέφ Μοντάνα

Κώστας Νεστορίδης: Μεγαλείο ψυχής από τον θρύλο της ΑΕΚ που αψηφά ηλικία και κορωνοϊό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επικίνδυνη τροπή με «χορό» πυραύλων – Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τη Ρωσία με απώλειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης