Τα «κοντινά» της Ελένης και η επιστροφή της Ιωάννας

Τα «κοντινά» της Ελένης και η επιστροφή της Ιωάννας

Οι τηλεοπτικές μάχες συνεχιζονται με ακροβατισμούς στα πλατό

menegaki_2
Δεν γίνεσαι τυχαία νούμερο ένα παρουσιάστρια. Και άντε κι έγινες. Για να παραμείνεις τόσα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη.

Όσο η
εκπομπή βρισκόταν στον «αέρα», κάηκαν κάποιες λάμπες από τα φώτα με αποτέλεσμα, η Ελένη να σταματά τα κοντινά της πλάνα«Μήπως έπεσε καμία μονάδα; Εμένα ξεχάστε με, ξεχάστε τα κοντινά χωρίς τα φώτα. Θα μείνω στο γενικό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας, ενώ λίγο αργότερα μετακινήθηκε μαζί με τους συνεργάτες της σε άλλο σημείο του πλατό. Όχι, παίζουμε. Ας τολμούσε κάποιος να της κάνει κοντινά δίχως τα κατάλληλα φώτα. Φυσικά με αφορμή αυτό, θα μιλήσουμε και για κάτι ακόμη. Για τα πλάνα των γυναικών στο πάνελ που «κόβουν» οι παρουσιάστριες. Σας το λέω με το «χέρι στη φωτιά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cila8xfvfdy1)


Υπάρχουν 
παρουσιάστριες που μιλούν με το βλέμμα στον σκηνοθέτη και εκείνος με την σειρά του από director μεταμορφώνεται σε butcher… Σε κάποια εκπομπή φέτος, μιλάει η κοπέλα στο πάνελ αλλά δεν φαίνεται. Κοίτα να δεις, τι γίνεται στην αγία τηλεόραση. Θα το γράψω το βιβλίο, που θα πάει… Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει. Από αύριο, Πέμπτη, η ομάδα του «Love it» ξαναπαίρνει τις θέσεις της στο πλατό του ΣΚΑΪ και η εκπομπή, παρά τις δυσοίωνες προφητείες κάποιων εκ του ανταγωνισμού, θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Φυσικά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Και φυσικά δεν χρειάστηκε να γίνει ξανθιά. Με τα χρώματα της και κυρίως με τις ικανότητες και το τσαγανό της σαρώνει σε δυναμική…

Ο Τάκης Ζαχαράτος δεν είναι τυχαία σπουδαίος καλλιτέχνης. Πάνω απ’ όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος, ευαίσθητος και σέβεται. Ουδέποτε προκάλεσε και ποτέ δεν ενεργοποίησε παράδοξα «μέσα» για να τραβήξει την προσοχή. Αρκεί η λάμψη του. Στην συνέντευξή του στο «Πρωινό» ήταν υπόδειγμα ήθους και ταπεινότητας. Το «Breakfast@Star» ξεπέρασε σε τηλεθέαση έστω για λίγο το «Πρωινό» και το τελευταίο διάστημα έχει σταθερά ανοδική τάση. Να τα λέμε κι αυτά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cil7qmkgotzl)


Πτωτική τάση έχει το «Total Blackout». Μπορεί να διορθωθεί όμως. Είναι περίεργες οι συγκυρίες που έκανε εκκίνηση. Αλλωστε ο Alpha πλέον είναι ένα κανάλι που «χτίζει» πολύ σοβαρό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα επενδύοντας στην ποικιλία περιεχομένου με καλή αισθητική. Όπως και ο Νίκος Κοκλώνης. Είναι καλός παραγωγός και πάνω απ’ όλα «μαχητικός». Δεν αφήνει τις παραγωγές του έρημες. Τις στηρίζει, τις ενισχύει και κάνει την ανατροπή. Το πιστεύω.

Το κουίζ μας για σήμερα. Σε ποιο κανάλι έγινε ραντεβού γυναίκας δημοσιογράφου για να μετακινηθεί και ουδείς το πήρε χαμπάρι. Μην πείτε Φαίη Μαυραγάνη, δεν είναι. Επίσης δεν απαντώ σε μηνύματα και τηλέφωνα που ζητούν απαντήσεις. Λυσσάξατε με το ζεύγος χθες…



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έξοδο του Έλληνα πρόξενου στη Μαριούπολη - Άλλαξε κατεύθυνση το κονβόι που τον μεταφέρει

«Ο βίαιος θάνατος με ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει καθόλου σημάδια» αναφέρει σε ανάρτηση ο Λέων

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας - Χαλάει από αύριο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης