Σον Πεν: Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός

Σον Πεν: Θετικός στον κορωνοϊό ο ηθοποιός

Ο διάσημος σταρ ήταν να εμφανιστεί το Σάββατο σε τελετή βράβευσης κι εκεί ανακοινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Sean_Penn
Λίγες ημέρες μετά τη σύντομη επίσκεψή του στην Ουκρανία, για τα γυρίσματα ενός νέου ντοκιμαντέρ εν μέσω της ρωσικής εισβολής, ο Σον Πεν αρρώστησε με κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός ήταν να εμφανιστεί το Σάββατο στα DGA Awards, προκειμένου να βραβεύσει τον Πολ Τόμας Άντερσον για τη σκηνοθεσία της τελευταίας του ταινίας Licorice Pizza, που είναι υποψήφια για Όσκαρ.

Ο Άντερσον αποκάλυψε ότι ο 61χρονος ηθοποιός είχε βγει θετικός στον ιό, ενώ τον επαίνεσε για όλη τη δουλειά που έχει κάνει, εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Σον Πεν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ξένα μέσα ωστόσο αναφέρουν, ότι παραμένει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που είναι γνωστός για την ανθρωπιστική του δράση, βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Ουκρανία, για να μαζέψει στοιχεία και υλικό, καθώς ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα γεγονότα.

Μάλιστα για την παρουσία του Σον Πεν, η ουκρανική προεδρία είχε βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση: «Αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής, ο νικητής Όσκαρ Σον Πεν έφτασε στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το Γραφείο του Προέδρου και βρέθηκε στην ενημέρωση Τύπου του συμβούλου του επικεφαλής του Γραφείου του Αρχηγού Κράτους Mikhail Podol και της Αντιπροέδρου-υπουργού Επανένταξης στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας, Irina Vere Ουκ. Μίλησε στους δημοσιογράφους, στους στρατιωτικούς μας, είδε πώς υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας. Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που πολλοί άλλοι, ειδικά οι δυτικοί πολιτικοί, στερούνται. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο σύντομα θα είναι δυνατό να σταματήσει τη μαζική επίθεση η Ρωσία. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη φτάσει στην Ουκρανία από τον Νοέμβριο του 2021. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ντοκιμαντέρ επισκέφθηκε το Πριαζόφ και συνομίλησε με τον ουκρανικό στρατό».





Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από τον βομβαρδισμό στη Λβιβ - Ρωσικά στρατεύματα από την Κριμαία στην Οδησσό

Ξεκίνησε το γεύμα Μητσοτάκη με Ερντογάν - «Ρεαλιστικές ελπίδες» για το αποτέλεσμα της συνάντησης

Ο κρυφός έρωτας του Αμπράμοβιτς είναι μια 25χρονη με ρίζες από την Ουκρανία - Ποια είναι η Αλεξάντρα Κορεντιούκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης