Ράνια Τζίμα: «Το δελτίο ειδήσεων μου αρέσει, γιατί σε έχει σε ένταση, είναι εθιστικό»

Ράνια Τζίμα: «Το δελτίο ειδήσεων μου αρέσει, γιατί σε έχει σε ένταση, είναι εθιστικό»

Η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για την καριέρα της και την οικογένειά της

tzima_2
Καλεσμένη στην παρέα της «Ελένης» ήταν η Ράνια Τζίμα, η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA.

Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε πως όταν πρωτοείδε την Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόμους του MEGA την κοιτούσε αποσβολωμένη, ενώ η παρουσιάστρια την ευχαρίστησε για το ειλικρινέστατο καλωσόρισμά της της πρώτες ημέρες της στο κανάλι. «Θέλω τον χρόνο μου για να αφήσω τον άλλο να αρχίσει να ξεκλειδώνει πόρτες, ντουλάπες… Αλλά μετά αν το κάνεις, δεν θα το σκέφτομαι κάθες τρεις και λίγο, εάν για παράδειγμα έκανα καλά να το πω στην Ελένη… Αν αποφασίσω να τα πω, σημαίνει ότι το έχω σκεφτεί καλά, την έχω ζυγίσει, την έχω τσεκάρει», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvsk2jsq1g1-st)

Αν και η Ράνια Τζίμα έχει αφιερωθεί στον τομέα της ενημέρωσης, πολλοί είναι εκείνοι που την ρωτούν γιατί δεν στρέφεται στην ψυχαγωγία. Η ίδια πάντως πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να κάνουν μαζί βραδιά εκλογών! «Κάτι δεν κάνω καλά με το δελτίο, ε; Παιδιά, πείτε το ευθέως!», είπε χιουμοριστικά και στη συνέχεια εξήγησε: «Οι ειδήσεις είναι ένα μαγικό πράγμα που είναι εθιστικό. Έχει ένταση. Δεν ξέρεις το επόμενο λεπτό με τι θα έρθεις αντιμέτωπος. Αυτό είναι μαγικό για μένα που βαριέμαι εύκολα και είμαι του φευγάτου. Αυτό δεν το έχετε στην ψυχαγωγία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvt9vx1ospl-st)
Κλείσιμο

«Πρέπει να ακούσεις τι θέλει να δει ο κόσμος. Υπάρχουν άλλες φορές που ο πολύς κόσμος δεν θέλει να το δει, αλλά να κρίνεις εσύ ότι «πρέπει να σου το δείξω, δεν το έχεις καταλάβει, αλλά θα πρέπει να στρέψεις την ματιά σου εκεί». Το δελτίο δεν το διαβάζεις. Καλώς ή κακώς το ζεις, το αισθάνεσαι, το συναισθάνεσαι. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό ή λάθος… Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι πρέπει ο παρουσιαστής να είναι πιο άδειος. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Το δελτίο περνάει από μέσα μου, το αισθάνομαι. Τώρα θα γυρίσω πίσω και ξέρω ότι δεν είναι εύκολη ημέρα».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις υποθέσεις της επικαιρότητας που συγκλονίζουν και δήλωσε πως θαυμάζει το μεγαλείο ψυχής των γονιών του Άλκη Καμπανού: «Δεν είναι μόνο μία φρικτή δολοφονία, αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις. Οι γονείς του έχουν απίστευτο μεγαλείο ψυχής, που την βρίσκουν αυτή την δύναμη;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvsosdmv2hl-st)

Επιπλέον, δήλωσε πως έχει τύχει να νιώσει προσβεβλημένη από συνομιλητή της και είχε δείξει φανερά την δυσαρέσκειά της. Η Ράνια Τζίμα μίλησε για την κόρη της, Ελένη, που είναι πεντέμισι ετών και αποκάλυψε πως έχει προσαρμοστεί από πολύ μικρή στο πρόγραμμα των γονιών της: «Την αφήνουμε το μεσημέρι να κοιμηθεί, για να αντέχει περισσότερο τη νύχτα, γιατί όταν μπάινω στο σπίτι στις 9 το βράδυ δεν κοιμάται για να την δω. Μπορεί να με ακούνε τώρα και να λένε τι απαράδεκτη μάνα είναι αυτή, αλλά δεν με νοιάζει, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είπε ότι απ’ όσο ξέρει δεν υπάρχει πρόθεση στο οπτικό του πεδίο για επιστροφή στην πολιτική. «Την αγαπάω την δουλειά μου. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση και πληρότητα. Υπάρχουν πολλές μέρες που γυρίζω σπίτι και νιώθω ότι μου έχει γεμίσει τις μπαταρίες», δήλωσε για την δουλειά της. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί και μίλησε για το πως ένιωθε εκείνη σαν μοναχοπαίδι: «Δεν ήταν ωραία… Θέλεις τον αδερφό ή την αδερφή σου να παίξεις με κάποιον. Πήγαινα στα πόδια των μεγάλων και άκουγα».

Η ίδια δηλώνει ευγνώμων για τους συνεργάτες της και θεωρεί πως δεν έχει σημασία ποιος παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων εάν δεν υπάρχουν οι συνάδελφοι που τρέχουν για ρεπορτάζ. «Είναι από τις καλύτερες ομάδες και αίθουσες σύνταξης που έχω δουλέψει. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για τους συναδέλφους που κάνουν ρεπορτάζ. Είναι εξαιρετικά παιδιά, δίνουν όλη τους την δύναμη από το πρώτο φως της μέρας κι αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα είχα τίποτα να πω στις 19:45. Δεν έχει σημασία ποιος θα βγει μπροστά ως anchorman ή anchorwoman εάν οι συνάδελφοι δεν κάνουν αυτό που κάνουν κάθε μέρα», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Τρόμος για την οικογένεια του βουλευτή Κελέτση – Διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα σπίτι του

Survivor: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης – Δείτε βίντεο

Super Bowl LVI: Το μοναδικό ραπ Halftime Show και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης