Ο Κάνιε Γουέστ απαιτεί η Μπίλι Άιλις να απολογηθεί στον Τράβις Σκοτ, επειδή... διέκοψε το live για να βοηθήσει μία φαν

Ο Κάνιε Γουέστ απαιτεί η Μπίλι Άιλις να απολογηθεί στον Τράβις Σκοτ, επειδή... διέκοψε το live για να βοηθήσει μία φαν

Ο ράπερ θεωρεί ότι η κίνησή της ήταν μία έμμεση επίθεση στον Τράβις Σκοτ για όσα έγιναν στο AstroWorld - Απειλεί ότι ούτε ο ίδιος, ούτε ο Σκοτ θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Coachella, αν δεν ζητήσει συγγνώμη

2560
Πρόσφατα η Μπίλι Άιλις διέκοψε στη μέση τη συναυλία της, προκειμένου να βοηθήσει μία θαυμάστριά της να συνέλθει, αφού φαινόταν να αντιμετωπίζει δύσπνοια.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα χρειάστηκε τη βοήθεια γιατρού και τότε, η Μπίλι Άιλις φρόντισε όχι μόνο να διακοπεί η συναυλία, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση τριγύρω της, αλλά της μίλησε μάλιστα, πάνω από τη σκηνή, ρωτώντας την αν είναι καλά και φώναξε την ιατρική ομάδα, για τις πρώτες βοήθειες.


«Χρειάζεσαι οξυγόνο; Να δώσουμε μία συσκευή εισπνοής;», φώναξε πάνω από το stage η τραγουδίστρια, όμως κάποιοι δεν πήραν με καλό μάτι την κίνησή της, αφού θεώρησαν πως με τον τρόπο της, προσπάθησε να «υποβαθμίσει» τον Τράβις Σκοτ, ο οποίος δεν έδρασε έτσι, κατά τη διάρκεια του AstroWorld.


Κλείσιμο
Αν και 8 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ εκατοντάδες τραυματίστηκαν την ώρα που ο ράπερ βρισκόταν πάνω στη σκηνή, εκείνος παρόλο που είχε ξεκάθαρη εικόνα για το χάος που επικρατούσε κάτω από τη σκηνή, αδιαφόρησε, συνεχίζοντας το show του.

Ο καλός του φίλος, Κάνιε Γουέστ, ήταν εκείνος που ζήτησε δημόσια από την Μπίλι Άιλις να απολογηθεί στον Τράβις Σκοτ, καθώς κατά τη γνώμη του τον «εξέθεσε ανεπανόρθωτα».


«Λες στο κοινό σου ότι περιμένεις πρώτα να είναι όλοι εντάξει για να συνεχίσεις την συναυλία, δεν είναι σπόντα για τον Σκοτ αυτό; Ο Τραβ δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε από κάτω εκείνη τη στιγμή, όταν ήταν πάνω στο stage και όταν έμαθε, πληγώθηκε πάρα πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά σε δημοσίευσή του στο Instagram.

Μάλιστα,τόνισε πως αν η Μπίλι Άιλις δεν ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο του, ούτε εκείνος, αλλά ούτε και ο Τράβις Σκοτ θα παραβρεθούν στο Φεστιβάλ Coachella.

Με την σειρά της, η νεαρή τραγουδίστρια φρόντισε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την θέση της, με ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Ye.

«Κυριολεκτικά, δεν έχω πει ποτέ τίποτα για τον Τράβις, απλώς βοηθούσα μία θαυμάστρια», έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς να απολογηθεί σε κανέναν. Ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ απάντηση από κανέναν από τους δύο άνδρες.

billie


Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Οικογενειακή τραγωδία στο Όρεγκον: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης