Θοδωρής Ρωμανίδης: «Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη»

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του - Δείτε το βίντεο

Θοδωρης_Ρωμανιδης
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Super Κατερίνα» για τη δουλειά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, δηλώνοντας:

«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε».

Στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός είπε: «Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί το συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε “ανοιχτές” τσέπες, ήταν πολύ δοτικός», ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη, είπε: 

«Δεν μου αρέσουν κάποιες συμπεριφορές στον χώρο. Θα προτιμούσα να φάω ένα χαστούκι, παρά την ψυχική βία. Όταν κάποιος έχει εξουσία, δεν ενδιαφέρεται ποιος είναι ο άλλος. Έχει στείλει 614 βιογραφικά σε σειρές που θα γίνουν του χρόνου, αλλά ακόμα δεν με έχει πάρει κανείς». 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrg6anb4sg1-st)

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Breakfast@Star, ο Θοδωρής Ρωμανίδης είχε τονίσει πως πολλοί επαγγελματίες ηθοποιοί μένουν άνεργοι, καθώς τις θέσεις τους παίρνουν άλλοι, χωρίς καμία εμπειρία. «Υπολογίζω ότι οι ηθοποιοί είναι γύρω στις 10.000-12.000. Ποιος θα πρωτοπαίξει; Βάλε ότι υπάρχουν και οι "αλεξιπτωτιστές", τα μανεκέν και διάφοροι αθλητές που πρέπει να παίξουν. Και από τα ριάλιτι, γιατί πρέπει να υπάρξει ανταπόδοση που πήγαν σε ένα ριάλιτι. Οπότε, δεν υπάρχει τρελός χώρος για εμάς. Μέχρι όμως, να τους φτύσει το σανίδι και να τους πετάξει το γυαλί, τρώνε το ψωμί ενός ανθρώπου, που πήγε τρία χρόνια σε μία σχολή κι έφαγε τα χρονάκια του διαβάζοντας έργα και ιστορία του θεάτρου», είχε αναφέρει ο ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης