H Χάιντι Κλουμ ξεσπάει για τον ρατσισμό που δέχεται για την ηλικία της: «Μου έλεγαν να σταματήσω το μόντελινγκ, έχω πολλά να κάνω»

H Χάιντι Κλουμ ξεσπάει για τον ρατσισμό που δέχεται για την ηλικία της: «Μου έλεγαν να σταματήσω το μόντελινγκ, έχω πολλά να κάνω»

Το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία καταγγέλλει επίθεση λόγω της ηλικίας της

heidi_klum_xr
Στα 48 της η Χάιντι Κλουμ αποδεικνύει περίτρανα πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο και δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να κυνηγάς τα όνειρά σου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο βρετανικό Grazia, το μοντέλο αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της ηλικίας της και τόνισε πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον των social media.

«Όταν έκλεισα τα 40, ο κόσμος με ρωτούσε πότε θα σταματήσω επιτέλους το μόντελινγκ. Μου έλεγαν ότι γερνάω, ότι είμαι 40 χρονών και δεν μπορώ να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν, η ίδια δεν άκουσε κανέναν, συνέχισε να κυνηγάει τα όνειρά της και να παλεύει για αυτά και ακόμα κι αν δεν περπατάει πλέον, στις μεγαλύτερες πασαρέλες παγκοσμίως, βρίσκεται στο τηλεοπτικό γυαλί, παρουσιάζοντας το γερμανικό Next Top Model.


Όπως ανέφερε, λατρεύει τις προκλήσεις και καταπιάνεται με οτιδήποτε της ελκύει το ενδιαφέρον και αυτό φαίνεται άλλωστε, καθώς τόλμησε να κάνει είσοδο ακόμα και στη μουσική σκηνή, με το ντουέτο της με τον SnoopDog.

Κλείσιμο

«Έχω μάθει πως σε όποιο στάδιο της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι, πρέπει να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να θέτεις στόχους. Στα 40 σου χρόνια δεν έχεις γεράσει. Του χρόνου θα κλείσω τα 50, όμως έχω ακόμα πολλά να κάνω», δήλωσε.

Βέβαια, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες της ηλικίας της και ακόμη μεγαλύτερες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και φροντίζει καθημερινά ακόμα και μέσω των social media να αποτελεί παράδειγμα για εκείνες, αποδεικνύοντας ότι η θηλυκότητα δεν σταματάει μετά τα 30.


Στο νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων φρόντισε μάλιστα, να συμπεριληφθούν γυναίκες ηλικίας 65 εώς και 70 χρονών.

Τέλος, το διάσημο μοντέλο έκλεισε τη συνέντευξή της αναφερόμενη στα social media και πώς αυτά μπορούν να καταστρέψουν τον ψυχισμό κάποιου. Η ίδια τα τελευταία 3 χρόνια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να μην επιτρέπει σε κανέναν να χαλάει την ψυχολογία της με τον αρνητισμό του.


«Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πολύ κακοί ο ένας με τον άλλο», δήλωσε κλείνοντας η Χάιντι Κλουμ.




Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γήπεδα και καρναβάλια σήμερα στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των δραστών, ολοκληρώνεται το πάζλ των συλλήψεων

Υπολοχαγός της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας παραιτήθηκε μετά από 11 χρόνια για να γίνει αστέρι του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης