Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε τραγούδι την ιστορία της 24χρονης Γεωργίας

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε τραγούδι την ιστορία της 24χρονης Γεωργίας

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από το κομμάτι 

μπογδανος
Η υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Ανάμεσα σε αυτούς που συγκινήθηκαν από την ιστορία της ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος θέλησε μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη η νεαρή κοπέλα και τόσες ακόμα γυναίκες με ένα τραγούδι.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο νέο του κομμάτι, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως δεν έχει κανένα εμπορικό όφελος από αυτό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chh8a35ut0jl-st)

«Η Γεωργία ήταν η αφορμή για αυτό το τραγούδι, γιατί η κακοποίηση των γυναικών υπήρχε ανέκαθεν. Δεν μπορώ να πω λοιπόν, ότι δεν υπήρχαν αιτίες. Αυτή όμως, ήταν η αφορμή γιατί το έβλεπα, το ξανάβλεπα, άνοιγα τα social media, τηλεοράσεις κι έβλεπα συνεχώς αυτό το θέμα. Είχα πέσει, είχα μαυρίσει. Ήθελα να εκφράσω και εγώ κάπως τη στήριξή μου. Ήθελα να μπω και εγώ στη θέση μιας γυναίκας και να γράψω πώς μπορεί να νιώθει αυτή η γυναίκα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι η κοπέλα δέχεται πάρα πάρα πολλά μηνύματα συνεχώς, οπότε δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπλεχτώ. Ελπίζω να δει το τραγούδι και να πάρει μια στήριξη. Δεν αποσκοπεί πουθενά εμπορικά το τραγούδι αυτό, δεν βγήκε δισκογραφικά, ούτε βίντεοκλιπ θα βγει, ούτε τίποτα. Αν ήταν μπροστά μου η Γεωργία θα της έλεγα μόνο ότι αποτελεί έμπνευση για όλους μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορίες απόγνωσης λόγω του χιονιά - «Από τη Δευτέρα, χωρίς ρεύμα, δεν έχουμε να φάμε», λέει κάτοικος στο Μαρούσι

Δεν είχαμε σεξουαλική επαφή, απλά την φιλοξένησα είπε ο 40χρονος για την αποπλάνηση της 14χρονης

Με φορτηγά απομακρύνουν πλέον το χιόνι στον δήμο Αλίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης