O Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε για ποια συνέντευξη έμεινε άυπνος από το άγχος

O Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε για ποια συνέντευξη έμεινε άυπνος από το άγχος

«Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Τασος_Τρυφωνος
Ο Τάσος Τρύφωνος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ανοιχτά» στο OPEN με την Αννίτα Πάνια και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συνέντευξη που είχε πάρει από τη Μαρινέλλα.

Ο παρουσιάστης του Aδύναμου Κρίκου, ανέφερε πως είχε τρομερό άγχος για τη συγκεκριμένη ημέρα και δεν κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ της συνέντευξής, ενώ μόλις τελείωσε... έτρεξε να φύγει.



Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος δήλωσε:

«Η Μαρινέλλα μου έδωσε μετά από τριάντα χρόνια συνέντευξη τηλεοπτική. Είχαμε κάνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, σε έντυπο και την αγαπώ και το ξέρει. Την είχα τρελάνει λοιπόν και για την συνέντευξη. Επέμενα εγώ, αποφάσισε να μου κάνει αυτό το δώρο και πέφτει και χτυπάει το πόδι της οπότε αναβάλλεται η συνέντευξη. Όταν ξαναπρομματίστηκε τελευταία στιγμή, ημέρα Σάββατο, εγώ Παρασκευή είχα γύρισμα στον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο και δεν βρίσκω πτήση σε κανονική ώρα.

Αναγκάζομαι να πετάξω 5:30 με 6 το πρωί οπότε έχοντας τελειώσει το γύρισμα στις 12 τη νύχτα, φοβάμαι ότι δεν θα ξυπνήσω για να πάω στο αεροδρόμιο και θα χάσω την Μαρινέλλα μετά από τριάντα χρόνια και δεν κοιμάμαι. Μελετάω όλο το βράδυ τη ζωή και το ρεπερτόριο της. Μπαίνω στο αεροπλάνο ξάγρυπνος και φτάνω στην Αθήνα».

Μέσα στο κλίμα που είχε φτιάξει η Μαρινέλλα για να με υποδεχθεί στο σπίτι της, υπήρχε ένα τζάκι ακριβώς δίπλα μου. Στην μισή ώρα με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και να έχω απέναντι μου την υπέροχη Μαρινέλλα, η οποία είχε κέφια. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ να μη γίνω ρεζίλι μπροστά στη Μαρινέλλα. Αφού έχω δει ότι έχω γράψει μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά, το τελειώνω έτσι γρήγορα και μου λέει, «μα από τώρα τελειώσαμε;». Όταν τελειώνουμε, λοιπόν, μου λέει να κάτσω να φάμε! Της λέω όχι και έφυγα άρον άρον».


Ακολουθεί  η συνέντευξη με τη Μαρινέλλα:





Ο Τάσος Τρύφωνος, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι κυνηγούσε να πάρει συνέντευξη και με τον τέως Βασιλιά, ενώ όταν τα κατάφερε, τον ρώτησε για τη φημολογούμενη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά εκείνος το διέψευσε:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chh1ljsie8zl-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ανδρουλάκης συγκαλεί την Κυριακή την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για να δώσει το στίγμα για την πρόταση μομφής

Φρίκη στη Γαλλία - Βρήκαν νεκρό 10χρονο μέσα σε βαλίτσα, βασική ύποπτη η μητέρα του

Εισαγγελική παρέμβαση για 41χρονη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο για δέκα μέρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης