Η Μάλια Ομπάμα εγκατέλειψε το πατρικό της και απέκτησε... κακές συνήθειες

Η Μάλια Ομπάμα εγκατέλειψε το πατρικό της και απέκτησε... κακές συνήθειες

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα απολαμβάνει την ελευθερία της στο έπακρον, καπνίζει, δοκιμάζει κάνναβη και αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα

malia-obama
Για τους λάθος λόγους μάλλον, ανησυχούσε η Μισέλ Ομπάμα για τις κόρες της Μάλια και Σάσα, που έφυγαν πλέον από το πατρικό τους σπίτι και πήραν τη ζωή στα χέρια τους.

Η  μεγαλύτερη κόρη της Μισέλ και του Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια δείχνει να απολαμβάνει την ελευθερία της στο έπακρον, χωρίς να νοιάζεται για τα προσχήματα.

Οι παπαράτσι εντόπισαν την 23χρονη απόφοιτη του Χάρβαρντ να βγαίνει από ένα κατάστημα με καπνικά είδη στο Λος Άντζελες κρατώντας στα χέρια της μία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου, αρκετά ανταλλακτικά, καθώς και άλλα προϊόντα, που δεν είναι ευδιάκριτα


Αν και ήταν καπνίστρια τα τελευταία 2 χρόνια, ο Τύπος τελευταία την πετυχαίνει όλο και συχνότερα με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Κλείσιμο


Μπορεί η μητέρα της να ανησυχούσε για τα περιστατικά ρατσισμού που ίσως αντιμετώπιζε, αλλά μάλλον δεν είχε κατά νου τις κακές συνήθειες που μπορεί να αποκτούσε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νεαρή Ομπάμα είναι πολύ συχνή πελάτισσα του συγκεκριμένου καταστήματος και έχει προμηθευτεί πάρα πολλά προϊόντα από εκεί. Πρόσφατα μάλιστα, ο φακός των παπαράτσι την πέτυχε και σε ένα coffee shop, όπου και έκανε χρήση κάνναβης.

 
Από την άλλη μεριά, η αδερφή της Σάσα είναι πιο «μαζεμένη» και αφοσιωμένη στις σπουδές της. Καμία από τις δύο βέβαια, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και θέλουν τις κόρες του Ομπάμα να μπαίνουν στον «λάθος» δρόμο...




Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη ημέρα αργίας: Πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, δημόσιο, σχολεία και καταστήματα

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης