Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε πού βρίσκει τα χρήματα και κάνει ακριβές παραγωγές

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε πού βρίσκει τα χρήματα και κάνει ακριβές παραγωγές

Τι είπε για την υγεία του, την αμοιβή του και άλλα πολλά

nikos-koklonis
Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ένας από τους χθεσινοβραδινούς καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε για τα επαγγελματικά του και κυρίως για το πού βρίσκει τα χρήματα για να κάνει τόσο ακριβές παραγωγές, για το πρόβλημα που αντιμέτωπισε με την υγεία του και άλλα πολλά.

Που βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε από τον Αρναούτογλου που βρίσκει τα χρήματα για να κάνει τόσο ακριβές παραγωγές.

«Θα σε ρωτήσω αυτό που ρωτάει όλος ο κόσμος: Πώς ο Νίκος κάνει τόσο μεγάλες παραγωγές; Η φάση και η φράση είναι πάντα "Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης; Πώς αυτές οι παραγωγές που φαίνονται τόσο ακριβές σε μια χώρα όπως η δική μας. Πολλές φορές λέμε "Τα βγάζει τα χρήματά του; Ακούγονται διάφορα ποσά που παίρνουν όσοι δουλεύουν εκεί».

Η απάντηση του Κοκλώνη
«Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα "deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει. Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα… Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να "σκάσει” κάτι πρέπει να "σκάσει” πρώτα το κανάλι», εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chfeat2ongdl-sf)


Το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του
Σε άλλο σημείο μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε κάποια στιγμή με την υγεία του: «Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chfe6748es3d-sf)


Ν. Κοκλώνης: Δεν έχουμε celebrities στην Ελλάδα, celebrity είναι ο κόσμος έξω
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chfea4c17dix-sf)

Χώρισα το καλοκαίρι
Κλείσιμο
Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως χώρισε το περασμένο καλοκαίρι. Όσον αφορά την εικόνα που βγάζει προς τα έξω λέει: «Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δεν θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chfe5endupn5-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη ημέρα αργίας: Πώς θα λειτουργήσουν ΜΜΜ, δημόσιο, σχολεία και καταστήματα

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης