Το τσαγανό της Ελεονώρας και η μεταμόρφωση του «επηρεάζει» σε... «πειράζει»

Το τσαγανό της Ελεονώρας και η μεταμόρφωση του «επηρεάζει» σε... «πειράζει»

Τελικά γίνονται πράγματα - Τελικά αλλάζουν πολλά - Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και εντός τηλεοράσεως…

meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έμπειρη παρουσιάστρια. Εχει περάσει από όλες τις ζώνες, έχει κάνει μεταγραφές σε όλα σχεδόν τα κανάλια, έχει παρουσιάσει πολλές και διαφορετικές εκπομπές και παραμένει πολύ δυνατή. Στην εκπομπή της η Ελεονώρα πετυχαίνει κάτι σπάνιο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Να διατηρεί την ψυχραιμία της, την οποία μπολιάζει με ένα ιδιαίτερο και συχνά δηκτικό χιούμορ, να χαράζει κόκκινες γραμμές, τις οποίες ουδείς μπορεί να περάσει είτε από το πλατό είτε εκτός και να έχει ισχυρή και τεκμηριωμένη άποψη. Επιπλέον είναι μία γυναίκα που δεν διστάζει να φωτογραφηθεί δίχως φίλτρα και μακιγιάζ, να μιλήσει και να κοντραριστεί με τους πάντες, να πει σπαρταριστές αλήθειες (Η κόρη μου όταν με βλέπει πολύ φτιαγμένη μου λέει «μπλιαχ»), έχει ταλέντο στην γραφή και δεν κάνει σοβαρά λάθη. Είναι μία καλή σεζόν η φετινή για το κορίτσι που δαμάζει τα κύματα. Και έχει τσαγανό. Πολύ.

Εξαιρετικός επίσης και ο Θανάσης Πάτρας. Η ήρεμη δύναμη, ο καλά διαβασμένος συνάδελφος με μία αξιοθαύμαστη συστολή και ζεστό χαμόγελο. Αδικα έμεινε εκτός τόσα χρόνια.

patras


Σαρώνουν τα τηλεπαιχνίδια. Και το «Deal» και σταθερά ο «Τροχός της τύχης» σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αυτό δείχνει πολλά για την διάθεση και την επιθυμία του τηλεοπτικού κοινού.

Η επιρροή είναι σημαντική. Είναι δύναμη η οποία ασκείται στο μυαλό. Γι' αυτό και χρειάζεται ισχυρή άμυνα. Χαρακτήρας, προσωπικότητα, αυτοεκτίμηση, κριτήριο, παιδεία. Επειδή το τελευταίο διάστημα ο όρος influencer κούρασε πολύ, προσοχή σε αυτό που νομίζεις ότι επηρεάζει ενώ στην πραγματικότητα πειράζει.

Κλείσιμο
Οσο προβάλεις τις απόψεις της κάθε Λατινοπούλου τόσο αυτές θα αυγατίζουν αναζητώντας το κατάλληλο πλατό που θα κάνει την βολική αναπαραγωγή. Απλή η εξίσωση. Για να εξηγούμαστε.

Η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξή της είπε μεταξύ άλλων «Με τη Ναταλία Γερμανού δε ν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σα τη μικρή αδελφή μου». Εγώ λογικά είμαι η μεγάλη αδελφή σου, Ναταλία μου.

Στάθη Αγγελόπουλε, ειλικρινά, άκουσες τι είπες;

valantis


Ο Βαλάντης εκτός Survivor. Εκτός Survivor ο Βαλάντης. Προχωράμε.

Καλό είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας στην τηλεόραση. Γενικότερα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, η φρίκη στον έξω κόσμο απερίγραπτη. Χαμηλά την μπάλα, παιδιά.

Κουίζ για καληνύχτα. Αν και συνεργάτιδά της για χρόνια, τελικά όλα δείχνουν πως οι δρόμοι τους την επόμενη σεζόν θα χωρίσουν. Για ποιες πρόκειται άραγε;




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης