Bridgerton: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix

Bridgerton: Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει στις 25 Μαρτίου

bridgerton11
Το Bridgerton επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του στο Netflix στις 25 Μαρτίου του 2022 και το δίκτυο κυκλοφόρησε κάποιες φωτογραφίες από τον νέο κύκλο. 

H επιτυχημένη σειρά που προκάλεσε αίσθηση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, βασίζεται στα βιβλία «Οικογένεια Μπρίτζερτον» της Τζούλια ΚουίνΤα οκτώ βιβλία διαδραματίζονται στη βικτωριανή εποχή και το καθένα έχει ως βασικό χαρακτήρα ένα από τα οκτώ παιδιά του υποκόμη Μπρίτζερτον. Η πρώτη σεζόν βασίστηκε στο πρώτο βιβλίο της συγγραφέως με τίτλο «Τhe Duke and I – Ο δούκας κι εκείνη» και επικεντρώθηκε στην ιστορία της Δάφνη.

Η δεύτερη σεζόν λοιπόν θα ασχοληθεί με ένα άλλο παιδί της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα στον Άντονι (Τζόναθαν Μπέιλυ). Ο τίτλος του δεύτερου βιβλίου είναι «The Viscount Who Loved Me – Ο ιππότης που αγάπησε».

Bridgerton | TUDUM: First Look at Season 2 | Netflix


Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton

Ο Άντονι Μπρίτζερτον όχι µόνο αποφάσισε να παντρευτεί – αλλά έχει επιλέξει και σύζυγο! Το µόνο εµπόδιο είναι η µεγαλύτερη αδελφή της µνηστής του, η Κέιτ Σέφιλντ, η πιο ενοχλητική γυναίκα που µπορεί κανείς να συναντήσει σε µια λονδρέζικη αίθουσα χορού. Η ραδιούργα Κέιτ εξοργίζει τον Άντονι µε την αποφασιστικότητά της να διαλύσει τον αρραβώνα, µα όταν κλείνει τα µάτια του τη νύχτα, εκείνη εμφανίζεται στα δαιδαλώδη όνειρά του… 

Σε αντίθεση µε ό,τι πιστεύουν οι συντηρητικές μανάδες, η Κέιτ είναι βέβαιη ότι οι µετανιωµένοι γυναικάδες δεν γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι. Είναι αποφασισµένη να παλέψει με τους κανόνες και να προστατέψει την αδελφή της, αγνοώντας όμως τη δική της ευάλωτη πλευρά. Όταν συνειδητοποιεί τις ενδόμυχες σκέψεις της είναι αργά και κάθε της δράση από εδώ και πέρα είναι καταδικασμένη να προκαλέσει αναπάντεχη αντίδραση. 

Τον ρόλο της Κέιτ θα τον υποδυθεί η Σιμόν Άσλεϊ , την οποία γνωρίσαμε – μεταξύ άλλων ως Ολίβια στην τηλεοπτική σειρά Sex Education.


Ακολουθούν φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν του Bridgerton

bridgerton1_2
bridgerton2
bridgerton3
bridgerton4
bridgerton7


Τη δημιουργία της σειράς έχουν αναλάβει οι Σόντα Ράιμς και Κρις βαν Ντούσεν, γνωστοί από τις δουλειές τους στις τηλεοπτικές σειρές Grey’s Anatomy και Scandal.

Tέλος, υπενθυμίζουμε ότι το Bridgerton έχει ανανεωθεί για τρίτη και τέταρτη σεζόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης