«Βερολίνο σ’ αγαπώ»

«Βερολίνο σ’ αγαπώ»

Η πανέμορφη πόλη του Βερολίνου γίνεται το κάδρο 11 σκηνοθετών από όλο τον κόσμο. Απόψε στις 23:30 σε Α’ προβολή στον Alpha η ταινία που αποθεώνει την πρωτεύουσα με τα χίλια πρόσωπα.

love_Berlin
Ένα ταξίδι στις πιο όμορφες γωνιές της πολυπολιτισμικής και ιστορικής γερμανικής μητρόπολης, μέσα από τη ματιά σημαντικών δημιουργών.
Το «Βερολίνο σ’ αγαπώ» αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην ανθολογία ταινιών «Cities of love», μετά το «Paris, je t’aime» του 2006, το «New York, I love you» του 2008 και το «Rio, eu te amo» του 2014.
Μία σπονδυλωτή ταινία 10 διαφορετικών ρομαντικών ιστοριών που εστιάζουν στις διαπροσωπικές σχέσεις, με φόντο τη γερμανική πρωτεύουσα.
Βερολινο___σ_αγαπω_02
11 σκηνοθέτες, 10 ιστορίες, 1 μοναδική πόλη
Με οδηγό έναν άγγελο, πλανόδιο performer –εύρημα το οποίο παραπέμπει στα «Φτερά του έρωτα»- παρακολουθούμε ιστορίες αγάπης, εξιλέωσης, συμπόνοιας, αποδοχής. Σύντομες ιστορίες από τη ζωή διαφορετικών ανθρώπων, που εισβάλλουν η μία στην άλλη, μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Συχνά, αυτό που αντιμετωπίζει ο καθένας από αυτούς είναι το αίσθημα της απομόνωσης.

Κλείσιμο
Η Έλεν Μίρεν, η Κίρα Νάιτλι, ο Μίκι Ρουρκ και πολλοί ακόμη star του Hollywood ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σκηνοθετών και συνθέτουν το λαμπερό cast της ταινίας.
«Βερολίνο σ’ αγαπώ», απόψε στις 23:30, στον Alpha.
Βερολινο_σαγαπω_03
Ρομαντικό δράμα γερμανικής παραγωγής 2019
Σκηνοθεσία: Ντιάνα Αγκρον, Πίτερ Τσέλσομ, Φερνάντο Αϊμπκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Ντάνι Λέβι, Ντανιέλ Λβόβσκι, Γιόσεφ Ρούσνακ, Τιλ Σβάιγκερ, Μάσι Τάντζεντιν, Γκαμπριέλα Τσέρνιακ

Σενάριο: Φερνάντο Αϊμπκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Αλισον Κάθλιν Κέλι, Ντάνι Λέβι, Μάσι Τάντζεντιν, Γκαμπριέλα Τσέρνιακ, Ντέιβιντ Βέρνον
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Έλεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στέρτζες, Μίκι Ρουρκ, Τζίνα Ντιούαν, Χεϊντεν Πανετιέρ
Βερολινο_σαγαπω_01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης