Lady Gaga: «Η Πατρίτσια Ρετζιάνι ήταν αποκάλυψη για εμένα, κατάλαβα πως πεινούσα για αγάπη όπως κι εκείνη»

Lady Gaga: «Η Πατρίτσια Ρετζιάνι ήταν αποκάλυψη για εμένα, κατάλαβα πως πεινούσα για αγάπη όπως κι εκείνη»

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία House of Gucci 

lady-gada
Η Lady Gaga ανέκαθεν αγαπούσε την ιταλική κουλτούρα, όμως μετά τον ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι ένιωσε μία βαθύτερη σύνδεση με τη χώρα, σαν «ένα κορίτσι από την Ιταλία που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη», όπως δηλώνει κι η ίδια.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό Entertainment Weekly και μίλησε τόσο για τον ρόλο της και πώς αυτός επέδρασε στην ψυχοσύνθεσή της, αλλά και τον «μαζοχιστικό» τρόπο, με τον οποίο προσεγγίζει τις ηρωίδες της.


«Πάντοτε αγαπούσα την Ιταλία, όμως από τη στιγμή που μπήκα στην οικογένεια Γκούτσι, ένιωσα στο πετσί μου την ιταλική κουλτούρα. Εμείς οι Αμερικανοί είχαμε ανέκαθεν μία σύνδεση με τους Ιταλούς. Όταν συναντάμε ο ένας τον άλλο, έχουμε πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη», είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, House of Gucci.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η Πατρίτσια Ρετζιάνι την επηρέασε πάρα πολύ ψυχικά. Η ίδια προσπαθούσε αρχικά, να την αντιμετωπίσει ως ένα «απλό κορίτσι που ερωτεύτηκε παράφορα», όμως ήταν πολλά παραπάνω από αυτό.

Κλείσιμο

«Δεν ήθελα να τη δω σαν μία δολοφόνο. Προσπάθησα να πιάσω την ευαίσθητη πλευρά της. Αυτή της γυναίκας που αγαπάει. Θεωρώ ότι οι πράξεις της δικαιολογούνται απόλυτα, αν τις δούμε μέσα στα πλαίσια που της επέβαλε η πατριαρχική κοινωνία που ζούσε», δήλωσε η Gaga.


Σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησε για να προσεγγίσει τον ρόλο της, η Lady Gaga εξήγησε πως μπορεί να μοιάζει σαν «μαζοχισμός», αφού σκάλισε και τα δικά της τραύματα, αλλά η εμπειρία της έμοιαζε σαν «αποκάλυψη».

«Θυμάμαι ολόκληρη την ιστορία σαν να την έζησα. Νιώθω ακόμα στην καρδιά μου το άγχος, τον πόνο, τα τραύματα, τον απόλυτο τρόμο. Τον τρόμο μίας γυναίκας που ξαφνικά χάνει την εικόνα της, που μεγαλώνει, που είναι ανεπιθύμητη από κάθε μέλος της οικογένειας. Η Πατρίτσια πεινούσε για αγάπη. Πεινούσε για να βρει ένα μέρος στον κόσμο για εκείνη, πεινούσε για να είναι σημαντική. Κι ένιωθα κι εγώ έτσι. Τότε το κατάλαβα», εξήγησε.


Τέλος, τόνισε πως μπορεί να είναι επώδυνο για εκείνη να σκαλίζει τις πληγές της για να προσεγγίζει τον ρόλο, αλλά θεωρεί πως μόνο έτσι θα δώσει μία αληθινή ερμηνεία. «Μπορεί να είναι μαζοχισμός αυτός ο τρόπος που χρησιμοποιώ, αλλά είναι ο δικός μου τρόπος. Αυτό ξέρω να κάνω καλά και το απέδειξα», είπε κλείνοντας την συνέντευξή της.





Ειδήσεις σήμερα:

Έφτασαν στην Τανάγρα τα πρώτα Rafale από τη Γαλλία - Πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης