Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή, ο Δούκας συμμαχεί με το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή, ο Δούκας συμμαχεί με το Διαφάνι

Πιο δραματική από ποτέ η συνέχεια στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1

doukas-agries-melisses-scaled
Μπορεί τα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες να έχουν μειωθεί από τέσσερα σε δύο την εβδομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον για το μέλλον των ηρώων της σειράς έχει σταματήσει. Η συνέχεια αναμένεται δραματική μα πάνω από όλα ανατρεπτική.

Δύο είναι τα βασικά «μέτωπα» πάνω στα οποία χτίζονται οι εξελίξεις της σειράς στα τελευταία επεισόδια: ο πόλεμος που έχει ανοίξει ανάμεσα στον Δούκα και τον Ακύλα με αφορμή το έργο του αεροδρομίου και τις οικονομικές ατασθαλίες του Μεγαρίτη και η ενδεχόμενη επανασύνδεση του Νικηφόρου με την Ασημίνα, η οποία όμως δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση.

Ο Νικηφόρος, μέσα και από τη θέση του στη Νομαρχία, θέλει να ελέγχει τις κινήσεις του πατέρα του και τις δοσοληψίες του με τον Ακύλα. Για να τα καταφέρει, χρειάζεται τις «πλάτες» του Μόρτζου, του πατέρα της Ρένας, η οποία έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή τις προθέσεις της απέναντι του. Τον θέλει και του το δείχνει και τώρα, μετά από μια κουβέντα που κάνει με τη Μυρσίνη, η οποία τη θεωρεί ιδανική ως νύφη.

Ο Νικηφόρος σύμφωνα με το «7ΜέρεςTV» έχει πλέον μπροστά του ένα τεράστιο δίλημμα. Αν την απορρίψει για να επιστρέφει στην Ασημίνα, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του και μαζί την ευκαιρία να ξεσκεπάσει τον αληθινό ρόλο του Μεγαρίτη.

Nikiforos_Asimna


Κλείσιμο
Γι’ αυτό κάνει την καρδιά του πέτρα, κλείνει την πόρτα στη γυναίκα που αγαπά πραγματικά και κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα. Όμως, η Ασημίνα δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα. Αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένη να παλέψει για την αγάπη τους και θα το κάνει με τον πιο εμφατικό τρόπο μιλώντας ευθέως στην ίδια την αντίζηλό της, σε μια κουβέντα που θα φέρει αποκαλύψεις και ανατροπές.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας μαθαίνει κι άλλα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα από την Αντιγόνη, η οποία συνεχίζει να τον στηρίζει σε όλα. Κι αυτός με τη σειρά του επιστρατεύει τον Μελέτη, ζητώντας του να του πει όλη την αλήθεια για τον πεθερό του.

Ο Μελέτης, που μέχρι τώρα ένιωθε αποκομμένος από τον άντρα που πάντα έβλεπε σαν πατέρα του, δεν μπορεί να αρνηθεί. Και έτσι, τα μυστικά του Μεγαρίτη βγαίνουν στη φόρα, αναγκάζοντας τον Δούκα να κάνει κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε αδιανόητο: να συμμαχήσει με το χωριό που η ίδια η γυναίκα του προσπάθησε να καταστρέψει!

meletis-akylas


Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι υποδέχεται ξανά τον Μπάμπη, ο οποίος επιστρέφει και μαθαίνει ότι η Ουρανία και ο πατέρας του χωρίζουν, ο Άγγελος εμπιστεύεται στη Σοφούλα το σχέδιό του να μπει στους Άβαντες, ενώ Κωνσταντής και Δρόσω αποφασίζουν να βοηθήσουν τη Ζωή στην προσπάθειά της να σώσει τον Λευτέρη από τα βασανιστήρια που περνάει στο στρατό...

Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα η δεύτερη ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

ΟΗΕ: Οι Ταλιμπάν αποκλείουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από την κοινωνική και τη δημόσια ζωή στο Αφγανιστάν

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης