Ο Βαλάντης, η Τούνη και οι εκρηκτικές τηλεοπτικές ισορροπίες

Ο Βαλάντης, η Τούνη και οι εκρηκτικές τηλεοπτικές ισορροπίες

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μία ημέρα στην τηλεόραση, η οποία να μην είναι τουλάχιστον συναρπαστική…

valantis
Είναι πολλά τα θέματα. Και πολύ σοβαρά. Το ζήτημα φυσικά είναι η τηλεοπτική διαχείρισή τους, η οποία πολύ συχνά είναι κατώτερη των προσδοκιών. Κι αυτό γιατί σε θέματα κακοποίησης, βιασμού και άλλων ποινικών πράξεων το θέμα είναι πάντα το θύμα. Αλίμονο σε όποιο τηλεοπτικό πρόσωπο ελπίσει πως μπορεί να αδράξει τέτοιου είδους ευκαιρίες προκειμένου να βγει μπροστά «πρωταγωνιστικά» σε τέτοιες περιπτώσεις. Το θέμα μας δεν είναι αν υπάρχουν καλές ή κακές παρουσιάστριες, τι άποψη έχουν και αν οι παρουσιαστές στάθηκαν ως όφειλαν. Το θέμα, βασικός νόμος της δημοσιογραφίας, είναι αυτό που πρωταγωνιστεί και όχι τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Επίσης έχει καταντήσει κουραστικός ο ψυχαγωγικός αχταρμάς όπου το σοβαρό με το φαιδρό σερβίρονται εναλλάξ.

Η σημερινή διαχείριση του θέματος που έχει προκύψει με την Ιωάννα Τούνη στην «Σούπερ Κατερίνα» ήταν υποδειγματική. Ισορροπημένη, με εγκράτεια από την Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλά για το τεκμήριο της αθωότητας την στιγμή που έπρεπε. Τόσο, όσο.

mikro


Προσεκτικοί και στο «Πρωινό» έχοντας πλήρη αίσθηση της προσοχής που απαιτείται στην διαχείριση της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Φυσικά έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα στο σπίτι του φρεσκοαρραβωνιασμένου Μαυρίκιου Μαυρικίου, είπαν να δοκιμάσουν νέο χώρο να κατοικοεδρεύσει ο έρωτας και γι αυτό τον έφεραν στο πλατό μετά της αρραβωνιαστικιάς του… Το σερβίρισμα που λέγαμε παραπάνω.

Εχω δει πολλά ριάλιτι στη ζωή μου καλώς ή κακώς. Εχω μελετήσει χαρακτήρες και έχω αναλύσει συμπεριφορές λόγω δουλειάς. Αλλά η περίπτωση σαν αυτή του Βαλάντη, με ξεπερνάει. Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει γυναίκα που θα βγει δημόσια και θα υπερασπιστεί αυτή την στάση; Λυπάμαι πολύ. Κάποια πράγματα δεν δικαιολογούνται ούτε από την μυθοπλασία, φαντάσου από το ριάλιτι. Συστηματική επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε αλλήλους και κυρίως σε γυναίκες. Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Κλείσιμο
si


Εσύ που έγραψες στην Σίσσυ Χρηστίδου αυτό το tweet για την απώλειά της, αλήθεια, τι είσαι; Πόσο θλιβερή και γεμάτη μίσος ύπαρξη. Απέναντι σε μία γυναίκα, η οποία μέχρι σήμερα έχει τηλεοπτικό και προσωπικό αποτύπωμα από χρυσάφι. Ντροπή σου.

Η «Αγάπη παράνομη» έγινε πρώτο trend στο twitter. Εκανε τηλεθέαση 13,2% και την παρακολούθησαν 600 χιλιάδες τηλεθεατές. Τελικά, πάντα υπάρχει ελπίδα.

Σημειώνω ότι το βράδυ της Παρασκευής το επεισόδιο των «Απαράδεκτων» άγγιξε το 18% στο δυναμικό κοινό. Κι αυτό κάτι σημαίνει.

Κλείνουμε με κουίζ. Σε ποια εκπομπή η παρουσιάστρια ζήτησε από τον σταθμό να «αναλάβει» την απομάκρυνση ενοχλητικής πλέον συνεργάτιδας;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης