Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού η Ελένη Μενεγάκη

Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού η Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια γνώριζε το θύμα, αλλά και την αδερφή του και βουλευτή, Κατερίνα Μονογυιού

μενεγακη
Η είδηση του θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης, μετά από τροχαίο ατύχημα, έχει συγκλονίσει τόσο τα κοντινά του πρόσωπα, όσο και τους επώνυμους που έτυχε να τον γνωρίζουν προσωπικά. 

Η είδηση σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να είναι σοκαρισμένη από τον ξαφνικό χαμό του, καθώς γνώριζε τον ίδιο, αλλά και την αδερφή του και βουλευτή, Κατερίνα Μονογυιού.

Ο άτυχος 45χρονος οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari και φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε ένα δέντρο και να πάρει τελικά, φωτιά. Συνεπιβάτης στο γρήγορο αυτοκίνητο ήταν η σύζυγος του επιχειρηματία, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch5dvsq6gzyx-st)


Ακούγοντας την τραγική είδηση, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε σχετικά: «Γνωρίζω και την κυρία Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τότε που έπαιζε στο Wall. Είχε έρθει αρκετές φορές καλεσμένος στην εκπομπή. Τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει να ψωνίσω στο μαγαζί του. Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό και φρέσκο αγόρι, αυτό έχω εγώ στο μυαλό μου από τότε που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα νέα να φεύγουν άτομα; Ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει που φεύγει μία ζωή, χωρίς να έχει έρθει η ώρα της, είναι δυνατόν; Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που ακούω τον τελευταίο καιρό να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκινήτου».






Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Τζώρτζης οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης