Τα ριάλιτι πιέζουν την μυθοπλασία

Τα ριάλιτι πιέζουν την μυθοπλασία

Αλλάζουν τα δεδομένα στο β’ μισό της σεζόν και επιβεβαιώνεται η τηλεοπτική ρευστότητα

tv_masterchef
Η πρεμιέρα του «Master Chef» άγγιξε το 24%. Όχι θρίαμβος αλλά pas mal. Σε σχέση με το περυσινό 44άρι σίγουρα αποδυναμωμένο. Από την άλλη είναι διαφορετικό να ανταγωνίζεσαι την μία σεζόν το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και να βρίσκεσαι απέναντι από μεγαθήρια φέτος. Φυσικά η πορεία θα φανεί στο μέλλον. Όταν θα περάσουν κανά δυο βδομάδες, τότε θα δούμε ποιοι θεωρούνται νικητές και ποιοι ηττημένοι. Ωστόσο και το «Master Chef» και το «Survivor» έχουν πολύ μεγάλη δυναμική σε σχέση με τους προκατόχους τους, τα ριάλιτι του πρώτου μισού της σεζόν, και αυτό έχει συνέπειες σοβαρές για τα σίριαλ τα οποία αρχίζουν και καταγράφουν σημαντική πτώση. Σημασία έχει να γίνονται ωραίες δουλειές, να υπάρχει ποιότητα περιεχομένου και να ευχαριστιέται ο κόσμος. Τα νούμερα έρχονται και παρέρχονται και συνήθως το κυνηγητό τους οδηγεί σε ασχήμιες και σε αδιέξοδα.

«Είναι λογικό να έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους, μπορεί όντως να έχει συμβεί κάτι και να έχει προκαλέσει αυτόν τον χαμό. Αλλά γενικότερα, ο Βαλάντης δεν φτάνει σε τόσο ακραίες συμπεριφορές. Δηλαδή η Μυριέλλα πιστεύω ότι όντως τον έχει βγάλει από τα ρούχα του και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο. Και μένα δε μου αρέσει αυτό που βλέπω. Θα πάρω το μέρος της Αθηνάς Ευμορφιάδη, γιατί μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μίλησε αυτή η κοπέλα. Όντως βγήκε εκτός εαυτού, ήταν τρομερά οξύθυμος, όμως εγώ δε θα κρατήσω αυτό. Θα κρατήσω γενικά την εικόνα όλη που βλέπω και θα κρίνω.

Δε ξέρω αν ήμουν εγώ μέσα πώς θα αντιδρούσα. Επειδή είμαι πολύ ηθική στη ζωή μου και έχω και ένα παιδί και προσέχω πάρα πολύ, είναι πολύ μακριά από τα δικά μου τα δεδομένα, δε θα το έκανα ποτέ. Ειδικά αν είχα και σχέση έξω, που από ό,τι ξέρω έχει η κοπέλα. Ο Βαλάντης δεν έχει ανάγκη να ζηλέψει. Μπήκε στο παιχνίδι για τους λόγους του. Προσπαθεί να παραμείνει και παραμένει. Δεν έχει ανάγκη τη δημοσιότητα. Είναι θυμωμένος. Είναι ηθικός ο Βαλάντης».

Τάδε έφη η κυρία Ελενα Γκρέκου, πρώην σύζυγος Βαλάντη στο «Happy Day». Αυτά είπε μία γυναίκα για μία άλλη γυναίκα. Αυτά είπε μία γυναίκα θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ηθική δεν είναι να επεμβαίνεις στις προσωπικές επιλογές μιας γυναίκας καταδικάζοντάς την, ασκώντας λεκτική επίθεση και προσβάλλοντάς την. Αυτό δεν λέγεται ηθική. Και κάτι ακόμη. Τώρα σοβαρά, πιστεύει ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα παρακαλέσει να κάνει συνέντευξη στον Βαλάντη; Μνήσθητί μου, Κύριε.

Το κουίζ της ημέρας: Ποια παρουσιάστρια επισκέφτηκε τα γραφεία καναλιού για να συζητήσει και την είδε ο νυν κάτοχος της ζώνης που διεκδικεί;
Υ.Γ. Τουιτεράδες μου και λοιποί, σας ευχαριστώ από καρδιάς. Ξέρετε εσείς…


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: «Έβρεξε» προβλήματα σε Φάρσαλα και Τρίκαλα - Εκκενώθηκε οικισμός

Κορωνοϊός: Εγκρίθηκε η 4η δόση, μόνο σε ανοσοκατασταλμένους - Κοντά στα 35.000 τα κρούσματα σήμερα

«Σκιές» για το πιστοποιητικό του Τζόκοβιτς - «Το τεστ άλλαξε από αρνητικό σε θετικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης