«Oh My God»: Πιο... ντίβα από ποτέ, η Adele προαναγγέλλει το νέο της βιντεοκλίπ

«Oh My God»: Πιο... ντίβα από ποτέ, η Adele προαναγγέλλει το νέο της βιντεοκλίπ

Η 33χρονη σούπερ σταρ δίνει στους θαυμαστές της μία γεύση από το επερχόμενο video clip της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου

adele-0
Η Αντέλ ενθουσίασε τους fans της το Σάββατο, καθώς μοιράστηκε μαζί τους στο Instagram ένα υπέροχο στιγμιότυπο και ένα ολιγόλεπτο βίντεο από το νέο της video clip για το κομμάτι «Oh My God».

Πιο σαγηνευτική από ποτέ, η 33χρονη καλλιτέχνιδα πoζάρει με μία κόκκινη, σατέν τουαλέτα. Eπιπλέον λάμψη της χαρίζουν το διαμαντένιο κολιέ, τα κομψά σκουλαρίκια και τα δαχτυλίδια. Όσον αφορά το μακιγιάζ, επέλεξε πρόσθετες, μακριές βλεφαρίδες, ενώ έκανε τα χείλη της να φαίνονται πιο σαρκώδη, εφαρμόζοντας πάνω σε αυτά ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν. Για τα ξανθά μαλλιά της επέλεξε το wet look και για τα νύχια της κόκκινο μανό. Έχοντας ένα υπεροπτικό ύφος, κρατώντας ένα κατακόκκινο μήλο και αδιαφορώντας για το τι μπορεί να συμβαίνει γύρω της, η Αντέλ κάθεται και στρέφει το βλέμμα της σε μία κατεύθυνση. Αναμφίβολα, θυμίζει κάτι από τους παλιούς σταρ του Χόλιγουντ!

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της video clip. «Oh My God Video - 12 Ιανουαρίου» έγραψε χαρακτηριστικά. Οι θαυμαστές της την αποθέωσαν για το ταλέντο της και τη γοητεία της, γραφόντας ο καθένας το δικό του κολακευτικό σχόλιο.



Μάλιστα, την Παρασκευή 7/1, έδωσε στους θαυμαστές μία γεύση από το επερχόμενο video clip για το κομμάτι της «Oh My God». Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα, 15 δευτερολέπτων, από το video clip. Σε αυτό, η κάμερα δείχνει ένα σκοτεινό δωμάτιο πριν επικεντρωθεί στην όμορφη pop star, η οποία φωτίζεται ξαφνικά. Φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα, λευκή κάπα και μακριά γάντια. Στο τέλος του αποσπάσματος, σημειώνεται ότι το video clip θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου. Η Aντέλ αναφέρει στη λεζάντα του post της: «Ξεκουράστηκα και είμαι γεμάτη ενέργεια! Νιώθω έτοιμη για το 2022. Έρχονται πολλά. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δείτε το video cip».

Κλείσιμο


Το 2021 ήταν μία καλή χρονιά για τη σταρ, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των chart με το κομμάτι «Easy On Me». Το μουσικό άλμπουμ της «30», το οποίο κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 2021, έσπασε ρεκόρ, σημειώνοντας τις περισσότερες μεταδόσεις σε μία μέρα παγκοσμίως στην ιστορία του Spotify. Ως αποτέλεσμα της επιτυχίας της, κέρδισε 28 εκατομμύρια λίρες σε ένα χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγλίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει έναν εννιάχρονο γιο, τον Άντζελο Άντκινς, με τον πρώην σύζυγό της, Σίμον Κονέκι, δημιούργησε το επιτυχημένο άλμπουμ της την περίοδο που έπαιρνε διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της. Μετά την επιτυχία του άλμπουμ «30», η διάσημη καλλιτέχνιδα αναδείχθηκε πρώτη στις κατηγορίες Τραγούδι της Χρονιάς, Άλμπουμ της Χρονιάς, Ποπ και R&B.



Επιπροσθέτως, πρόκειται να κερδίσει κατά μέσο όρο περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια από τις συναυλίες που θα πραγματοποίησει στο Λας Βέγκας. Τα  πολυαναμενόμενα «Weekends With Adel» θα διεξάγονται στην πόλη των ΗΠΑ από την 21η Ιανουαρίου έως τις 16 Απριλίου.





Ειδήσεις σήμερα:

Εκκληση Στυλιανίδη για την κακοκαιρία «Διομήδης»: Χτύπησε με ένταση τη Μαγνησία, ακολουθήστε τις οδηγίες του 112


Επιφυλάξεις από τον ΕΜΑ για την 4η δόση στον γενικό πληθυσμό - Δεν είναι βιώσιμη λύση οι συνεχείς εμβολιασμοί


H οικονομική κρίση «βουλιάζει» τη δημοτικότητα του Ερντογάν και ρίχνει στο 27% το ποσοστό του AKP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης