Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα»: «Αφιερώνομαι ολόψυχα σε αυτό που κάνω»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα»: «Αφιερώνομαι ολόψυχα σε αυτό που κάνω»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το  ρόλο του στην επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA

XATZIPANAGIOTIS
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε ποδαρικό για τη νέα χρονιά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο δημοφιλής ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» αποκάλυψε πώς γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα όταν ήταν ακόμη 2 χρονών και μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση.

Σχολιάζοντας την επιτυχία των «Συμπέθερων» αποκάλυψε ότι ο Μιχάλης Ρέππας είναι ο μεγαλύτερος «χάχας» που υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. «Είναι αυτός που στο σήριαλ γελάει συχνότερα», υπογράμμισε και παραδέχτηκε ότι ο ίδιος πάει by the book. «Εγώ είμαι ο πιο συγκρατημένος», είπε.

«Δεν με αγχώνουν τα νούμερα. Μου αρέσει όμως όταν η σειρά που παίζω κάνει επιτυχία και θα με στενοχωρεί αν δεν κάνει νούμερα. Μέχρι εκεί όμως», τόνισε.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η αγαπημένη του δουλειά, απάντησε: «Παίζω πάνω από 40 χρόνια στο θέατρο. Οι περισσότερες δουλειές που έχω κάνει μου αρέσουν. Όλες τις αγάπησα με τον ίδιο τρόπο. Κάποιους ρόλους τους ξεχώρισα λίγο παραπάνω. Αφιερώνομαι ολόψυχα σε αυτό που κάνω, είτε είναι θέατρο είτε είναι τηλεόραση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgvzbkg4e0i9)

Κλείσιμο
Είχε στην καριέρα του δύσκολες συνεργασίες; «Στο θέατρο συνυπάρχεις με κάποιους άλλους και όταν ο άλλος είναι λίγο περίεργος υπάρχουν δυσκολίες. Δούλεψα πολλές φορές με αλαζονικούς ανθρώπους, άντεξα αλλά είπα ότι δεν θα δουλέψω ξανά μαζί τους», σχολίασε σχετικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στον λόγο που αποφεύγει να τοποθετείται δημόσια για διάφορα ζητήματα.

«Ο δημόσιος λόγος πρέπει να είναι προσεκτικός. Σε μια παρέα μπορώ να πω τις απόψεις μου χωρίς να φοβάμαι ότι θα βγουν λάθος συμπεράσματα από κάποια φράση μου. Δημοσίως όμως δεν συμβαίνει αυτό», τόνισε.

Τέλος, αποκάλυψε πόσος σημαντικός είναι ο έρωτας για τη ζωή του.

«Έχω αφιερώσει πάρα πολλές ώρες τις ζωής μου στον έρωτα. Με συγκινεί πολύ η αγάπη. Όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος με αγαπάει συγκινούμαι», κατέληξε.





Ειδήσεις σήμερα

«Ανοιξιάτικη» εβδομάδα με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα

Εβδομάδα αποτίμησης των ρεβεγιόν: Έσπασε το φράγμα των 4.000 νοσηλευόμενων

Πώς η πανδημία και οι μεταλλάξεις θα επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης