Ο Αντίνοος Αλμπάνης επιστρέφει στο θέατρο μετά την περιπέτεια υγείας του: «Είχα σοβαρή λοίμωξη»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης επιστρέφει στο θέατρο μετά την περιπέτεια υγείας του: «Είχα σοβαρή λοίμωξη»

«Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή, στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά» σημειώνει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός

antinoos-albanis
Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, με ένα story στο Instagram o Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει η παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ - Η Προφητεία της Φωτιάς» αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε ευχάριστα νέα. Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι μετά τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, με την παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ - Η Προφητεία της Φωτιάς», στο Θέατρο Tempus Verum.

Όπως γνωστοποίησε, ταλαιπωρήθηκε από σοβαρή λοίμωξη και είχε για τρία εικοσιτετράωρα υψηλό πυρετό. Ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αισθάνεται πλέον καλύτερα. Τέλος, τόνισε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να χαρίσει όμορφες στιγμές στους φιλοθέατρους.

αλμπανης



«Αγαπημένοι μου φίλοι γεια!

Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου.

Έπειτα από τρεις μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα, προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη, η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου.

Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή, στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά-σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι. Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά» έγραψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λιούις Χάμιλτον δεν αποσύρεται από την F1: Θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Κιάνου Ριβς: Το αξέχαστο δώρο του στην Ντρού Μπάριμορ για τα 16α γενέθλιά της - Δείτε βίντεο

Το χρυσό διαζύγιο της πριγκίπισσας Χάγια για μια πολυτελή ζωή πέρα από κάθε φαντασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης