Μαρία Σάκκαρη: Περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω πίσω μου γιατί φοβάμαι

Μαρία Σάκκαρη: Περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω πίσω μου γιατί φοβάμαι

Τι είπε η κορυφαία τενίστρια για το #MeToo

sakkari
Η Μαρία Σάκκαρη αναδείχθηκε ως η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα βραβεία που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Είναι τεράστια η τιμή. Νομίζω πως το να κλείνει η χρονιά με αυτό τον τρόπο είναι κάτι τεράστιο. Για εμένα κλείνει η σεζόν, αλλά ξεκινάει πάλι σε τρεις ημέρες, καθώς ταξιδεύω για την Αυστραλία. Έτσι είναι, όμως, το συγκεκριμένο άθλημα» και πρόσθεσε από πού αντλεί δύναμη: «Το γεγονός ότι προέρχομαι από αυτή την όμορφη χώρα, την Ελλάδα μας, μού δίνει τεράστιο κίνητρο. Το βλέπω στο πώς μας αντιμετωπίζουν οι συναθλητές μας στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το #MeToo, με την ίδια να σημειώνει ότι: «Είναι κάτι στενάχωρο, δεν το είδε κανένας να έρχεται. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, αλλά μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνονται. Έχω πει κι εγώ πολλές φορές ότι περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω πίσω μου γιατί φοβάμαι, γιατί είμαι κοπέλα και ζούμε σε μία τέτοια κοινωνία. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Αλλά η δύναμη και το σθένος αυτών των γυναικών ήταν κάτι το απίστευτο».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Με νέο έγγραφο ο «αρχηγός» απαγορεύει την κυκλοφορία σε πρόσφυγες και μετανάστες

«Omicron»: Άμυνα σε 2 φάσεις -Σήμερα τα «εορταστικά» μέτρα, στις 28 Δεκεμβρίου οι περιορισμοί για το 2022

H Αθήνα που... αναστενάζει στις πίστες και οι «μάχες» για τα πρώτα τραπέζια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης