Δημήτρης Σταρόβας: Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία

Δημήτρης Σταρόβας: Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία

«Είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός. Έχω νευριάσει γιατί στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε», λέει ο γνωστός μουσικός

starovas-gia-panagiotopoulos
Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει, απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής τόνισε επίσης πως μίλησε με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ με τον Στάθη δεν θέλει να έρθει σε επικοινωνία.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, ας είναι και σύντροφοί μας, που δεν μας λένε τα πάντα και ούτε εμείς τους λέμε τα πάντα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Στάθη. Δεν ήταν ένας άνθρωπος σταθερός στις σχέσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι μας φλερτάρουμε, αλλά ο Στάθης το έκανε λίγο παραπάνω.

Επειδή κάνεις με κάποιον μια ώρα εκπομπή δεν σημαίνει ότι κοιμάσαι και ξυπνάς μαζί του. Εδώ έκανε γάμο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός. Μίλησα με τον Αντώνη Κανάκη όταν έγιναν οι αποκαλύψεις. Έχω νευριάσει γιατί στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας για να συνεχίσει: «Έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και έμπλεξε και άλλους. Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος. Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgjzejsx0x3t-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης