Επιστημονικής φαντασίας είναι η αγαπημένη ταινία της βασίλισσας Ελισάβετ, την βλέπει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα

Επιστημονικής φαντασίας είναι η αγαπημένη ταινία της βασίλισσας Ελισάβετ, την βλέπει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα

Το Flash Gordon βλέπει κάθε χρόνο η μονάρχης μαζί με τα εγγόνια της - Φέτος, ανησυχεί για την μετάλλαξη Omicron

queen-elizabeth-ena

Μια σταθερή συνήθεια έχει η βασίλισσα Ελισάβετ τα Χριστούγεννα. Όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Flash Gordon – που προβλήθηκε για πρώτη φορά την δεκαετία του ‘80- κάθε χρόνο η μονάρχης βλέπει μαζί με τα εγγόνια της την ταινία.

Ο Μπράιαν Μπλεσντ, είπε χαρακτηριστικά πως η συγκεκριμένη ταινία είναι η αγαπημένη της και πλέον αποτελεί μια παράδοση χρόνων στο παλάτι. Η ταινία είναι μια διαστημική περιπέτεια βασισμένη σε ένα γνωστό ήρωα κόμικς. Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής Ζάρκοβ, ο αθλητικός Φλας Γκόρντον και η όμορφη Ντέιλ Αρντεν, ξεκινούν για τον πλανήτη Μόνγκο, για να σώσουν τη γη από την καταστροφική μανία του τρελού αυτοκράτορα του Σύμπαντος, Μινγκ. Διαστημική περιπέτεια βασισμένη σ' ένα γνωστό ήρωα των "κόμικς".

Τα βρετανικά μέσα πάντως, γράφουν ότι φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ ανησυχεί εξαιτίας της μετάλλαξης Omicron. Μάλιστα σκέφτεται να ακυρώσει την παραδοσιακή ετήσια «βόλτα» της καθώς φοβάται την υπερμετάδοση της μετάλλαξης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παράλληλα, αναμένεται αν τελικά θα παραβρεθούν στο εορταστικό τραπέζι οι … «απόκληροι» πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ. Οι σχέσεις τους με το παλάτι συνεχίζουν να είναι ηλεκτρισμένες, παρά τις προσπάθειες να φτιάξει το κλίμα. Τουλάχιστον προς τα έξω.


Ειδήσεις σήμερα:

Προσοχή, σκληρές εικόνες: «Louis Vuitton και Gucci γδέρνουν και αποκεφαλίζουν ζωντανά ερπετά» καταγγέλλει φιλοζωική οργάνωση

Υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους στην Ευρώπη προτείνει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου

Δημοσκόπηση Marc για το «ΘΕΜΑ»: Άλμα του ΠΑΣΟΚ στο 15,2% - Σε τροχιά αυτοδυναμίας η ΝΔ με διαφορά 13,8 μονάδες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης