Νέα καταγγελία: «Ο Κρις Νοθ ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα, παρενοχλούσε συνεχώς μια γυναίκα» λέει συμπρωταγωνίστριά του

Νέα καταγγελία: «Ο Κρις Νοθ ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα, παρενοχλούσε συνεχώς μια γυναίκα» λέει συμπρωταγωνίστριά του

H 39χρονη ηθοποιός Ζόε Λίστερ Τζόουνς περιγράφει τη δική της εμπειρία  από την συνεργασία της με τον πρωταγωνιστή του «Sex and the City»

Zoe-Lister-Jones-Accuses-Chris-Noth-of-Being-039Sexually-Inappropriate039-Drunk
Τρεις πλέον είναι οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Κρις Νοθ. Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες το 2004, το δεύτερο στη Νέα Υόρκη το 2010 και το τρίτο πάλι στη Νέα Υόρκη το 2015.

Η 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Ζόε Λίστερ Τζόουνς, η οποία στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Κρις Νοθ σε ένα επεισόδιο της αμερικανικής αστυνομικής σειράς «Law and Order», έκανε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η όμορφη καλλιτέχνιδα περιγράφει τη δική της εμπειρία με τον πρωταγωνιστή του «Sex and the City».



«Την προηγούμενη εβδομάδα ένας φίλος μου με ρώτησε πώς αισθάνομαι που ο Mr. Big πέθανε στο "Αnd Just Like That". Του απάντησα: "Ειλικρινά, νιώθω ανακούφιση"» σημειώνει.

Εν συνεχεία, προσθέτει: «Δεν είχα σκεφτεί αυτόν τον άνθρωπο για πολλά χρόνια».

H Ζόε Λίστερ Τζόουνς:

Κλείσιμο


«Όταν ήμουν 20, δούλευα σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο Κρις Νοθ. Ο δημοφιλής ηθοποιός παρενοχλούσε συνεχώς μία γυναίκα».

Όπως υποστηρίζει η Ζόε Λίστερ Τζόουνς, τον ίδιο χρόνο συμμετείχε ως guest star σε ένα επεισόδιο της σειράς «Law and Order», στο οποίο έπαιζε και ο Κρις Νοθ. «Ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα. Είχε ένα μπουκάλι μπύρα και έπινε όση ώρα διαρκούσε το set. Kάποια στιγμή, πλησίασε κοντά μου, μύρισε το λαιμό μου και ψιθύρισε στο αυτί μου: "Μυρίζεις ωραία". Δεν είπα τίποτα» εξομολογήθηκε.

O Kρις Νοθ:



Ακόμη, σημείωσε πως κάθε γυναίκα χρειάζεται να είναι υπερήφανη, για να μπορέσει να χειριστεί περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, που τη φέρνουν σε αμηχανία.

«Οι γυναίκες συνηθίζουμε να θάβουμε τα άσχημα συναισθήματα που μας προκαλεί ένας άντρας όταν παραβιάζει τα όριά μας.

Οι δικές μου εμπειρίες είναι πολύ "μικρές" συγκριτικά με εκείνες των τριών γυναικών. Αυτές οι τρεις γυναίκες είναι πολύ θαρραλέες που μίλησαν την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκαν από τον Κρις Νοθ» υπογραμμίζει η ηθοποιός.

Η ίδια θεωρεί ότι ο Κρις Νοθ εκμεταλλευόταν την γοητεία που είχε ως Mr Big για να «ρίχνει» τις γυναίκες στο κρεβάτι.

Κλείνοντας, η Ζόε Λίστερ Τζόουνς προτρέπει τις γυναίκες, μετά τον θάνατο του τηλεοπτικού Mr. Βig, να ενωθούν και όλες μαζί να καταπολεμήσουν τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: «Χειροπιαστό σενάριο το τέλος της πανδημίας», λέει ο Δημόπουλος

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα

Ένα βήμα πριν τα capital control και τη δέσμευση καταθέσεων η Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης