Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γάμος μου ήταν μία τρέλα που βγήκε σε καλό» τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο γάμος μου ήταν μία τρέλα που βγήκε σε καλό» τονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη

Για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή μιλά η ηθοποιός

katerina
Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Ακόμη, θα συμμετάσχει στην «Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα ανέβει σε μορφή μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από τα 19 μου. Πήγε πολύ καλά χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα πράγματα έχουν κυλήσει ωραία, μου έχουν δοθεί ευκαιρίες.

Ήξερα από μικρή πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάνει αυτό που θέλει. Η δουλειά για μένα είναι ευχαρίστηση, είναι ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά δουλειά» σημείωσε για την επαγγελματική της καριέρα.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, υποστήριξε: «Έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Λαιμό. Με ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι τώρα είχα μία συστολή, έλεγα "δεν είναι δικά μου χωράφια, πώς θα το πάρουν; τι θα πουν;". Αλλά έχω αρχίσει και το βλέπω αλλιώς. Πιο σοβαρά».

Εν συνεχεία, όσον αφορά τα δύο της παιδιά, η  Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε: «Ο μικρός θα γίνει 3 ετών και ο μεγάλος 9. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τα παιδιά. Διαφορετικοί χαρακτήρες που αλληλοσυμπληρώνονται και είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό.

Ακόμα δεν πιστεύω ότι έχω παιδιά. Αισθάνομαι ότι είναι μία σχέση που έχω δώσει και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge8cjg4bzop-st)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε με τον Παναγιώτη Πιλαφά έπειτα από μόλις 1,5 μήνα σχέσης. Σχολιάζοντας το πόσο γρήγορα έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους, η ταλαντούχα ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήταν μια τρέλα, που βγήκε σε καλό. Δεν ήταν τύχη. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδιά, αλλά ήρθαν και αυτά».

Κλείσιμο
Ερωτηθείσα αν μπορεί να συνδυάζει προσωπική-οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, αποκρίθηκε: «Είμαι λίγο πιεσμένη αυτήν την περίοδο, αλλά γενικά βγαίνει. Τα Σαββατοκύριακα τα έχω ελεύθερα και ασχολούμαι με τα παιδιά».

«Τώρα αισθάνομαι ότι μπορώ να οργανωθώ καλύτερα. Αξιοποιώ την κάθε στιγμή και κάνω το καλύτερο που μπορώ» πρόσθεσε.



Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε επίσης στο «ενοχικό σύνδρομο» που έχει. «Με έχει πάει πίσω σε πολλές φάσεις και πάλι καλά και μέχρι εδώ που φτάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σύνδρομο λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή σου και είναι κάτι που πρέπει να το αποβάλεις. Είναι κάτι που προσπαθώ να το εμφυσήσω και στα παιδιά μου. Είναι πολύ δύσκολο να το έχει κανείς. Εγώ το είχα στο μέγιστο. Είμαι σε μία διαδικασία να το εξολοθρεύσω, να το διαλύσω και να προχωρήσω μπροστά. Είναι τόσο απελευθερωτικό. Αφήνεσαι στο να οδηγηθείς από αυτό που πραγματικά θες εσύ. Να δεις αυτό που θες εσύ χωρίς να περνάς συνέχεια ένα φίλτρο του τι επιτρέπεται» εξομολογήθηκε.

Τέλος, σχετικά με το αν την ενδιαφέρει να είναι πολύ καλή σε όλους της τους ρόλους, παραδέχτηκε: «Με ενδιαφέρει. Ο ρόλος της μαμάς είναι ο πρώτος που θα ήθελα να είμαι η καλύτερη».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεμβολίαστος ιερέας 47 ετών και πατέρας πέντε παιδιών πέθανε από κορωνοϊό

Όταν ο Πούτιν δούλευε ως... «ταξιτζής» - «Είναι δυσάρεστο να μιλάω γι' αυτό»

Η Όμικρον εξαπλώνεται με πρωτοφανείς ρυθμούς, λέει ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης