Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό, οι περισσότεροι είναι ντουβάρια αμετακίνητα»

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό, οι περισσότεροι είναι ντουβάρια αμετακίνητα»

Η κριτική του κόσμου, οι ανασφάλειές της και το κίνημα #metoo

καρυδη
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, τις ανασφάλειες που είχε στην αρχή, αλλά και στο ελληνικό #MeToo.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε ανοιχτά για όλα.

«Είχα πάντα δύο θέματα: το ένα ήταν που είχα τρομερή πίστη στον εαυτό μου, και το άλλο, που δεν είχα καθόλου. Φαινομενικά δεν είχα αυτοπεποίθηση, αλλά κάτι μέσα μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Μόνο ανασφάλειες είχα στο παρελθόν, τώρα δεν δίνω σημασία στις ανασφάλειές μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge3lxk5u7up-st)

Στη συνέχεια, ανέφερε σχετικά με την παιδική της ηλικία: «Έκανα αταξίες όταν ήμουν μικρή, το έσκαγα συνέχεια και μετά, στην εφηβεία αποτρελάθηκα. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τίποτα, ήθελα αδέλφια, ζήλευα ακόμα και την κολλητή μου που είχε αδελφή».

Όπως είπε, όσο κι αν αγαπάει την υποκριτική, πολλές φορές πιάνει τον εαυτό της να μην έχει όρεξη για δουλειά. «Με φοβίζει μη μου φύγει η όρεξη για τη δουλειά. Υπάρχουν διαστήματα που δεν έχω καθόλου όρεξη στη δουλειά και δεν κάνω τίποτα, κοιτάω το ταβάνι. Δεν έχω τρελή ενοχή, δεν πιστεύω ότι πρέπει να πεθάνω στο σανίδι. Με κουράζει πολύ η συνάφεια και η έκθεση, έχω αγοραφοβία. Κάποιες φορές θέλω να κάτσω σε μία γωνίτσα μόνη μου», δήλωσε.

Κλείσιμο
Κάτι που την ενοχλεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι πρέπει πλέον, να φιλτράρει πολύ προσεκτικά ό,τι κι αν πει, καθώς ο περισσότερος κόσμος πλέον, κρίνει πολύ εύκολα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge3ony0rwa1-st)

«Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους και δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα», είπε η ηθοποιός.

Αν χαρακτήριζε τον εαυτό της... «θα με χαρακτήριζα τίμια, αστεία και καλοπροαίρετη. Έχω και αρνητικά χαρακτηριστικά: είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo και όπως αποκάλυψε, έχει απομακρυνθεί από πολλά άτομα που ασχολήθηκαν με αυτό το κομμάτι. «Δεν είναι ωραίο αυτό το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στο θέατρο. Δεν είναι δουλειά μας να μιλήσουμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι για καλό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cge3qu7zefft-st)




Ειδήσεις σήμερα:

Βόρεια Μακεδονία: Ο Κοβάτσεφκσι διαδέχεται τον Ζάεφ στην ηγεσία του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος

Προειδοποίηση Γερμανίας σε Ρωσία: Ο αγωγός Nord Stream 2 δεν θα λειτουργήσει αν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 67,8% - Νέα σελίδα στο ΚΙΝΑΛ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης