Μαρία Μπακοδήμου: «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα, πέρασα από δύο χειριστικές σχέσεις»

Μαρία Μπακοδήμου: «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα, πέρασα από δύο χειριστικές σχέσεις»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα προσωπικά της 

μπακοδημου
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο χειριστικές σχέσεις, από τις οποίες και πέρασε.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! πως παρά το γεγονός ότι φαίνεται πολύ δυναμική γυναίκα, είναι πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό και έχει περάσει από δύο τέτοιες σχέσεις, με αποτέλεσμα να χάσει ένα «μέρος της δύναμής» της.

«Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στη ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις τη δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια "δεν χειρίζεσαι σωστά τα πράγματα¨, προσπαθώντας να σε μειώσει, αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη μου, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι "μωρέ, για καλό μου τα λέει", τσιμπάς το δόλωμα και αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα, αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν πήρε το μάθημά της από την πρώτη της σχέση, αφού η συμπεριφορά του ενός διέφερε από αυτή του άλλου, με αποτέλεσμα να μην καταλάβει ότι πρόκειται για έναν ακόμα χειριστικό άνθρωπο.

«Κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Κι εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμα με τον εαυτό μου», δήλωσε.





Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης