Δίνει συνέχεια στη «διαμάχη» με την Καινούργιου η Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι εγωκεντρική, της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της»

Δίνει συνέχεια στη «διαμάχη» με την Καινούργιου η Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι εγωκεντρική, της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους, με αφορμή το σατιρικό τρέιλερ της εκπομπής της

bettymaggira
Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την «κόντρα» που έχει ξεκινήσει με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε στο «διάσημο» τρέιλερ που άνοιξε τη διαμάχη μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας του Alpha.

«Καταρχάς, τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω τριήμερο υποτίθεται. Παίζει λοιπόν, αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι αυτό; Είναι ένα κουτί που μπορεί να βάλεις ό,τι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, να κάνεις ότι πετάς, ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να "πάμε" στη Νέα Υόρκη κι εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη και το λατρεύω. Κάνω λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι ξαφνικά εγώ πρέπει να απολογηθώ, γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά, δεν ξέρω. Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα γι' αυτή», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgc68yqfi9f5-st)


Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια του OPEN αναφέρθηκε στη συνάδελφό της, χαρακτηρίζοντας την εγωκεντρική και υποστηρίζοντας πως θέλει την προσοχή όλων πάνω της.

«Η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω, γιατί έχει φάει τέτοιο κώλυμα. Και με το κουίζ έγινε το ίδιο. Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα, αλλά την πείραξε τη μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης