Κώστας Μαρτάκης: Η αποχή από τις πίστες, το «όχι» στη Μαλέσκου, η Μπελούτσι και η ομορφιά

Κώστας Μαρτάκης: Η αποχή από τις πίστες, το «όχι» στη Μαλέσκου, η Μπελούτσι και η ομορφιά

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

kostas-martakis-ant1
Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν ένας από τους καλεσμένους στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι από τη συμμετοχή του στο Dream Show μέχρι και σήμερα.

Ο Κώστας Μαρτάκης ρωτήθηκε για την παραλίγο συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ο ίδιος είχε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις προκειμένου τη φετινή σεζόν να βρίσκεται στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ…

«Η αρχική συζήτηση δεν έγινε με σκοπό να βρεθώ δίπλα της ως συμπαρουσιαστής. Έπεσε σαν ιδέα, βρεθήκαμε και με την Ιωάννα μιλήσαμε αλλά δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω τηλεοπτικά. Πραγματικά θέλω να περνάω καλά με την ομάδα που συνεργάζομαι», αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε τον λόγο που αρνήθηκε την πρόταση για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου: «Ένιωθα πως στη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα ήμουν αυτό που θα ήθελα να είμαι, κι αυτό που μπορώ να βγάλω. Οπότε θα ήμουν ένα περιττό στοιχείο μέσα στην ομάδα. Επέλεξα να πω Όχι. Γενικά με τον ΣΚΑΪ υπήρξαν συζητήσεις για διάφορα προγράμματα, θα δούμε…».

Κώστας Μαρτάκης; Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν βρέθηκε τελικά στην εκπομπή της Μαλέσκου

Ο Κώστας Μαρτάκης  για την αποχή του από τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά  διευκρίνισε ότι δεν… εξαφανίστηκε από τον χώρο του τραγουδιού εξηγώντας ότι αποφάσισε να μην εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί λόγω της κατάθλιψης που του προκάλεσε το lockdown. «Επαγγελματικά επειδή πέρασα σαν κατάθλιψη, απογοήτευση, πριν από το lockdown που είχαμε ετοιμαστεί για εμφανίσεις στο μαγαζί και στην Παριζιάνα και μας κόψανε, δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στη διαδικασία να μπω στην ψυχολογία του τραγουδάω πάλι μόνιμα σε κάποιο μαγαζί και να μας κλείσουν. Νομίζω ότι δεν θα το αντέξω ψυχολογικά» είπε εξηγώντας γιατί δεν κάνει εμφανίσεις σε κάποια πίστα».

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη νέα δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται λέγοντας ότι «θέλω να έχω μια ομάδα που να νιώθω ασφάλεια και να ξέρω ότι πρώτα από όλα στηρίζουν και γουστάρουν τον Κώστα και μετά τον Μαρτάκη ως brand. Δεν είναι όλα οι καριέρες και τα λεφτά».


Ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρθηκε, τέλος, και στην παρουσία του στο παρελθόν στη λίστα με τους 25 πιο σέξι άνδρες στον κόσμο σε ηλικία 19 ετών. «Δεν φανταζόμουν ότι θα με ψηφίσει κόσμος για να είμαι στους 25 πιο σέξι άνδρες στον κόσμο. Ήμουν στον 19. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι από κάτω μου είχα τον Ενρίκε Ινγκλέσιας. Άρα κάτι κάνω καλά!» είπε ο Κώστας Μαρτάκης και κατέληξε:

«Πολλές φορές μαλώνω τους φίλους μου. Είναι διαφορετικό το ωραίο και άλλο το γοητευτικό. Έχω γνωρίσει τη Μόνικα Μπελούτσι με τον προηγούμενο άντρα της, ήταν τόσο γοητευτικός που δεν είναι και τόσο όμορφος. Κάποια στιγμή με κέρδισε εκείνος, σε κέρδιζε με την ομιλία του. Η εμφάνισή μου με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου ώστε να ανοίξουν οι πόρτες όμως όσο εύκολα άνοιξαν τόσο άκουγα πολύ στις αρχές “ωραίος είναι αλλά δεν τραγουδάει”. Δούλεψα παραπάνω για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω».

«Στις γυναικείες φυλακές στη Θήβα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Οι γυναίκες αυτές έχουν δικαίωμα στη μουσική. Μπορεί να λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά στον άνθρωπο οπότε όταν μου έκαναν την πρόταση είπα κατευθείαν το ναι» είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης