Καπουτζίδης, Φλωρινιώτης, Πιτσούλη, όλοι πρωταγωνιστές στην ίδια τηλεόραση;

Καπουτζίδης, Φλωρινιώτης, Πιτσούλη, όλοι πρωταγωνιστές στην ίδια τηλεόραση;

Ο «Κατήφορος» δεν είναι απλά μία πολύ καλή ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, είναι μία έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην τηλεόραση του σήμερα

kapoutzidis343
Η στήλη σήμερα οφείλει να διαφοροποιηθεί. Ας μην αναλωθεί σε τηλεοπτικά «ειδησάρια» και σχόλια επί μικρών γεγονότων. Τα μεγάλα και τα σοβαρά είναι μπροστά μας και δεν πρέπει να τα προσπερνάμε.

Ευτυχώς υπάρχει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Αυτή η φράση αρκεί να σταθεί από μόνη της πλέον, ωστόσο ο προαναφερθείς δίνει συχνά πυκνά αφορμή να ενισχύεται το «ευτυχώς». Τώρα λοιπόν αναρωτήθηκε ενώπιόν μας για κάτι, για το οποίο δεν θα έπρεπε να αναρωτιέται κανείς και για κανένα λόγο. Είπε ο αγαπητός Γιώργος μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.

«Μπαίνεις σε μια διαδικασία 24ωρης καταπίεσης, προσπαθείς να κρύβεις τον εαυτό σου, να είσαι κάτι άλλο. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σε αυτό. Εγώ βρήκα τη λύση στο να απομονωθώ. Πέρασα όλο το Γυμνάσιο και όλο το Λύκειο απομονωμένος σε ένα σπίτι προκειμένου να αποφύγω τον χλευασμό και την κοροϊδία, προκειμένου να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου μέσα σε αυτό το μικρό δωμάτιο που ζούσα. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ΄ αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα».

Επρεπε να το έχουμε ήδη αλλάξει, Γιώργο.

reppas
Κλείσιμο


Αντιγράφω τον παρακάτω διάλογο, όπως ακριβώς ακούστηκε σήμερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Γιάννης Φλωρινιώτης: «Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μια παράσταση, πώς την κατακρίνεις; Πιο πολύ με στεναχώρησε που είπε ότι θα έρθει το κυπριακό κοινό να μας γιουχάρει. Δεν τη γνωρίζω καθόλου την κυρία Πιτσούλη. Να ευχαριστεί το Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκαναν λίγο γνωστή. Δεν είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια. Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να βρίζεις και να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε η μύγα κ…ο κι έχ…ε τον κόσμο όλο. Πώς κυρά μου λες τέτοια πράγματα, που είσαι μορφωμένη υποτίθεται; Είναι κακιά γυναίκα και ζηλιάρα. Πρέπει να ζητήσει από όλους συγγνώμη. Από εμένα δεν χρειάζεται γιατί την έχω χεσ…νη. Να σκεφτείς τι λες, μεγάλη γυναίκα είσαι».

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν ξέρω πώς χε…ν οι μύγες, δεν έχω δει καμία μύγα να χέ…ει. Για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα τίποτα. Το μόνο που είπα, όταν έμαθα το σχήμα, είναι ότι ο κύριος Φλωρινιώτης ανήκει σε άλλο χώρο, είναι αρτίστας. Αν αυτό το θεωρεί χέ…μο, τον έχ…α, τι να κάνουμε τώρα; Όχι, ποτέ δεν θα έπαιζα μαζί του. Τι να κάνω μαζί του; Κακώς κάθομαι τώρα και απαντώ στον κύριο Φλωρινιώτη».

pitsouloi


Συγχωρέστε με, αλλά μπροστά σε όλο αυτό, το «Big Brother» είναι αριστούργημα. Καληνύχτα σας.

Υ.Γ. Α! Ωραιότατη η τάπα της Ζενεβιέβ.

Το κουίζ της βραδιάς μας: Ποια εκπομπή, που κανείς δεν φαντάζεται, κινδυνεύει αν δεν ανεβάσει τον μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό να αποχαιρετήσει εξ και «κιτρινίζει» εσχάτως επικίνδυνα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης