Γιώργος Θεοφάνους: «Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό και το μετάνιωσα, ένιωθα ότι εξαγοράστηκα»

Γιώργος Θεοφάνους: «Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό και το μετάνιωσα, ένιωθα ότι εξαγοράστηκα»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την καλύτερη συνεργασία του, αλλά και τις αμοιβές που λαμβάνει  από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών

theofanous
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρηματικά ποσά που εισπράττει από τα δικαιώματα των τραγουδιών που έχει γράψει, αλλά και την συνεργασία του με τον Γιάννη Πάριο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» αρχικά αναφέρθηκε στον τραγουδιστή και τόνισε πόσο πολύ θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του: «Με τον Γιάννη Πάριο έχω μεγάλο απωθημένο. Ένα τραγούδι κυκλοφορήσαμε όλο κι όλο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο και θα έπρεπε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω. Είναι ο Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω. Βεβαίως, το έχω μετανιώσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9uo7jbfrk1-st)


Στην συνέχεια μίλησε για τα χρήματα που λαμβάνει από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών. Όπως είπε, στο παρελθόν είχε ενδώσει σε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, για το οποίο τελικά και μετάνιωσε.

«Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό και το μετάνιωσα, γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο, ένιωθα ότι ο άλλος με έχει εξαγοράσει και με έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν τραγουδιστής που είχε ήδη καριέρα και πήγε ακόμα καλύτερα. Εγώ, όμως, πλήρωσα χρέη με αυτά τα χρήματα. Δυστυχώς, τα δικαιώματα που παίρνουμε είναι ελάχιστα. Αν κυκλοφορούσαμε στο εξωτερικό την Κόκκινη Γραμμή θα ζούσαν και τα τρισέγγονά μου. Από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο. Ποιος θα ζήσει με 20.000 τον χρόνο;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9urc0rpfy9-st)




Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης