Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα»

Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα»

Το νέο δραματικό σίριαλ μυστηρίου έρχεται στο MEGA

ualassa
Μια τραγωδία χωρίς ένοχο. Ένας σκοτεινός ήρωας με κενά μνήμης προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Μόνος εναντίον όλων.

Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου «Σκοτεινή Θάλασσα» έρχεται στο MEGA με τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γρηγόρη Καραντινάκη και ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών. Το σενάριο υπογράφουν ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς.

Η υπόθεση της σειράς
Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του. Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του.

Δείτε το τρέιλερ:

Σκοτεινή Θάλασσα | Ερχεται


Οι χαρακτήρες
Χρήστος Δελλής (Γιώργος Παπαγεωργίου): Όμορφος, έξυπνος, αθλητικός, επικοινωνιακός, γοητευτικός, κάποτε δημοφιλής, αλλά όχι το ίδιο αγαπητός πλέον. Γεννημένος για τη μεγάλη επιτυχία ή τη βαθιά αποτυχία, παλινωδεί μονίμως ανάμεσα στα δύο άκρα, καθώς είναι μανιοκαταθλιπτικός. Είναι επιτυχημένος χημικός, εξαργυρώνοντας τη μεγάλη ανακάλυψη που έκανε μαζί με την Άννα. Η φιλία του με τη Σμαρώ είναι ίσως η πιο ουσιαστική σχέση της ζωής του.

Κλείσιμο
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ__ΧΡΗΣΤΟΣ_ΔΕΛΛΗΣ_


Σμαρώ (Χαρά Μάτα Γιαννάτου): Έξυπνη, αυτοσαρκαστική, συναισθηματική. Ήρθε στην πόλη στην εφηβική ηλικία της, για να μείνει με τη μικρή αδερφή του πατέρα της όταν αυτός καταδικάστηκε ισόβια για τον φόνο της μητέρας της. Είχε μια έξαλλη εφηβεία. Ήταν η πρώτη σχέση του Χρήστου, τον οποίο παράτησε γιατί εκείνος την απάτησε. Πίσω από την επιλογή της να γίνει αστυνομικός, την οποία διαρκώς αμφισβητεί, κρύβεται η βαθιά της ανάγκη για έναν πιο δίκαιο κόσμο, αλλά και ένα βαθύ προσωπικό τραύμα. Η σχέση της με τον Χρήστο είναι μια συναισθηματική σταθερά στη ζωή της.

ΧΑΡΑ_ΜΑΤΑ_ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ__ΣΜΑΡΩ_


Μιχάλης Δελλής (Άρης Λεμπεσόπουλος): Ο σύζυγος της Ξένιας. Εξωστρεφής, έξυπνος, συναισθηματικός και πολυμήχανος, ικανός και φιλόδοξος επιχειρηματίας. Έχτισε μια κερδοφόρα επιχείρηση τυποποίησης ψαριών, την οποία διαρκώς επέκτεινε. Μπορεί να τους φέρει όλους στα νερά του. Γυναικάς, αλλά ταυτόχρονα συνεπής στον ρόλο του οικογενειάρχη. Η σταδιακή αποσύνθεση της σχέσης του με την Ξένια και όσα αυτή προκάλεσε, δημιούργησαν ένα βάρος μέσα του, που όλο μεγάλωνε.

ΑΡΗΣ_ΛΕΜΠΕΣΟΠΟΥΛΟΣ__ΜΙΧΑΛΗΣ_ΔΕΛΛΗΣ_


Ξένια Αθανασιάδη - Δελλή (Θέμις Μπαζάκα): Η σύζυγος του Μιχάλη. Κομψή, καλοστεκούμενη, αστή, τυπολάτρης, ανίκανη να εκφράσει τα συναισθήματά της. Ο
Μιχάλης ήταν ο άνδρας της ζωής της. Η πολύμηνη νοσηλεία της σε κατάσταση πλήρους αναπηρίας λόγω του αυτοάνοσου Guillain-Barré την οδήγησε σε μια όψιμη στροφή προς την εκκλησία. Είναι βαθιά ενοχική. Τα προσχήματα είναι ο απόλυτος μηχανισμός επιβίωσής της. Δυσφορεί στο ασφυκτικό περιβάλλον της μικρής πόλης. Μετά τον θάνατο του άνδρα της, αποφασίζει να ασχοληθεί ενεργά με την εταιρεία.

ΘΕΜΙΣ_ΜΠΑΖΑΚΑ__ΞΕΝΙΑ_ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ_-_ΔΕΛΛΗ_


Ηρακλής Δελλής (Μιχάλης Συριόπουλος): Τσαμπουκάς, ειρωνικός, έξυπνος και γοητευτικός. Ο δεύτερος γιος της οικογένειας. Έχει μάθει από την Ξένια να χρησιμοποιεί τα προσχήματα ως μηχανισμό επιβίωσης αλλά και επιβολής. Δεν το κάνει όμως το ίδιο πειστικά με εκείνη. Έχει αναλάβει τη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης χωρίς μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε λάθη και σκοτεινές δοσοληψίες. Μεγάλωσε στη σκιά του Χρήστου. Νιώθει διαρκώς υποδεέστερός του. Ο ρόλος του πατέρα θα αλλάξει αναπάντεχα τη ζωή του.

ΜΙΧΑΛΗΣ_ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ__ΗΡΑΚΛΗΣ_ΔΕΛΛΗΣ_


Κωστής Δελλής (Βασίλης Μηλιώνης): Ομορφόπαιδο, συνεσταλμένος, καλομαθημένος. Μεγάλωσε με μεγάλη ανεξαρτησία, στη σκιά των οικογενειακών προβλημάτων. Είναι αθλητικός, λατρεύει τη φύση και τα ταξίδια. Άθελά του βρέθηκε να κρατά ένα δυσβάσταχτο μυστικό, το οποίο τον έχει ωριμάσει βίαια. Θαυμάζει τον Χρήστο, αλλά ξέρει ότι δεν έχει τις ικανότητές του.

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΜΗΛΙΩΝΗΣ__ΚΩΣΤΗΣ_ΔΕΛΛΗΣ_


Θεμιστοκλής Αθανασιάδης (Γιάννης Νταλιάνης): Κομψός, καλοστεκούμενος, χαμηλών τόνων. Διπλωμάτης, είναι πάντα η φωνή της λογικής και της μετριοπάθειας. Περιστασιακός ψάλτης στην εκκλησία. Είναι γόνος διαπρεπούς οικογένειας της Πάτρας με παρουσία στην εμπορική δραστηριότητα του λιμανιού αλλά και στην πολιτική σκηνή. Ο ίδιος απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής δυο φορές, καθώς υστερεί σε αμεσότητα. Μεγάλωσε μόνος του την κόρη του, την Αιμιλία, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας του. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην ξαδέρφη του, την Ξένια.

ΓΙΑΝΝΗΣ_ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ__ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ_ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ_


Αιμιλία Αθανασιάδη (Άννα Καλαϊτζίδου): Δυναμική, όμορφη και φιλόδοξη. Μεγάλωσε στην Πάτρα. Η κοινωνική καταξίωση είναι στο οικογενειακό DNA της. Είναι δημοτική σύμβουλος και φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος. Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Έχει αδυναμία στον ξάδερφό της, τον Ηρακλή. Είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος στη μικρή πόλη και γνωρίζει τα μυστικά του. Αγαπάει ειλικρινά τον Δημήτρη, τον υπερφίαλο σύζυγό της, που στηρίζει την πολιτική της καριέρα.

ΑΝΝΑ_ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ__ΑΙΜΙΛΙΑ_ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ_


Όλγα Γκορίτσα (Ταμίλα Κουλίεβα): Η μητέρα της Άννας. Ήρθε στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω της ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Έχει αμφιθυμική σχέση με τη ρωσική καταγωγή της. Είναι απότομη, αυστηρή και συγκρουσιακή. Στον σύζυγό της, τον Σάββα, βρήκε αποδοχή, αγάπη και τρυφερότητα. Η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. Εργάζεται στην εταιρεία του Μιχάλη, όπου αγωνίζεται συνδικαλιστικά για το δίκιο των συναδέλφων της. Ο Μιχάλης και η Ξένια τη στήριξαν όταν ήρθε στην Ελλάδα. Την πάντρεψαν με τον Σάββα, αλλά κατέληξαν σταδιακά οι μεγαλύτεροι εχθροί της.

ΤΑΜΙΛΑ_ΚΟΥΛΙΕΒΑ__ΟΛΓΑ_ΓΚΟΡΙΤΣΑ_


Σάββας Γκορίτσας (Γιάννης Τσορτέκης): Σύζυγος της Όλγας. Χαμηλών τόνων, διαλλακτικός, με γλυκά χαρακτηριστικά, αργός και λιγομίλητος. Έχει περάσει τη μισή ζωή του στη θάλασσα ως ψαράς. Όταν βρίσκεται μόνος του στα ανοιχτά, θεωρεί ότι «μιλάει με τον Θεό». Είναι χρόνια αλκοολικός, αλλά το παλεύει. Κατά περιόδους δεν πίνει καθόλου και μετά ξανακυλάει. Θεωρεί την Όλγα ένα ανέλπιστο δώρο στη ζωή του. Τη θαυμάζει και τη λατρεύει. Εργάζεται και εκείνος στην εταιρεία του Μιχάλη, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία, παρόλο που εκείνος τον «έριξε» όταν καπηλεύτηκε μια ιδέα του. Έχει αδυναμία και στον Χρήστο. Γενικώς δυσκολεύεται να συγκρουστεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ_ΤΣΟΡΤΕΚΗΣ__ΣΑΒΒΑΣ_ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ_


Ζήσης Γκορίτσας (Αινείας Τσαμάτης): Καθώς μεγάλωναν, ήταν αχώριστο δίδυμο με την αδερφή του, την Άννα. Ήταν το αστέρι της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, ώσπου ένας τραυματισμός διέκοψε άδοξα την καριέρα του. Εθίστηκε στα παυσίπονα και σταδιακά μπήκε στον τοπικό υπόκοσμο. Είναι το «αγκάθι» της οικογένειας. Επηρεάζεται εύκολα, είναι κυκλοθυμικός και ανασφαλής. Θέλει να κάνει το σωστό, αλλά καταλήγει σχεδόν πάντα να κάνει το λάθος. Βρίσκεται στη φυλακή έπειτα από μια παραλίγο μοιραία βομβιστική επίθεση στον Μιχάλη κατ’ εντολή της τοπικής μαφίας.

ΑΙΝΕΙΑΣ_ΤΣΑΜΑΤΗΣ__ΖΗΣΗΣ_ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ_


Άννα Γκορίτσα (Μπίλιω Μαρνέλη): Γοητευτική, έξυπνη, επικοινωνιακή αλλά και ψυχρή όταν θέλει. Έχει ρωσική καταγωγή. Έχει μεγαλώσει υπό την αυστηρή επιτήρηση της Όλγας, γι’ αυτό και έχει μάθει να ξεφεύγει με τα ψέματα. Η επιστημονική της καριέρα ήταν το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή.

ΜΠΙΛΙΩ_ΜΑΡΝΕΛΗ__ΑΝΝΑ_ΓΚΟΡΙΤΣΑ_


Ροδιά Γκορίτσα (Τζώρτζια Κουβαράκη): Μεγάλωσε στη σκιά της Άννας. Η ζήλεια της για τη λαμπερή αδερφή της την οδήγησε να κάνει πάντα το αντίθετο από αυτήν. Σπουδάζει παραδοσιακή μουσική στην Άρτα. Αν και όμορφη, είναι πολύ ανασφαλής με την εμφάνισή της και δεν περιποιείται πολύ τον εαυτό της. Με τον Σάββα έχουν αμοιβαία αδυναμία, ενώ με τον Κωστή μοιράζονται την αγανάκτηση για την κόντρα ανάμεσα στις οικογένειές τους. Αλληλοϋποστηρίζονται με τον μικρό της αδερφό, τον Νίκο.

ΤΖΩΡΤΖΙΑ_ΚΟΥΒΑΡΑΚΗ__ΡΟΔΙΑ_ΓΚΟΡΙΤΣΑ_


Νίκος Γκορίτσας (Σταύρος Τσουμάνης): Περιμένει πώς και πώς να τελειώσει το λύκειο για να φύγει από το Μεσολόγγι. Έχει μεγαλώσει στη σκιά των οικογενειακών προβλημάτων με τον Ζήση, τον οποίο παρόλα αυτά θαυμάζει. Ο Σάββας θέλει να τον κάνει ψαρά, αυτός όμως θέλει να γίνει ράπερ. Η Ροδιά είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός του.

ΣΤΑΥΡΟΣ_ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ__ΝΙΚΟΣ_ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ_


Σάκης Χαροκόπος (Στάθης Σταμουλακάτος): Αρχηγός της τοπικής μαφίας. Αδίστακτος, σκληρός, αλλά και με αναπάντεχες εξάρσεις ευαισθησίας. Έχει απωθημένο να ανέλθει στην κοινωνική ιεραρχία, γι’ αυτό και αποφασίζει να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος. Μεγάλωσε χωρίς γονείς και είναι τελείως αυτοδημιούργητος. Είναι παντρεμένος με την 22χρονη Έλλη.

ΣΤΑΘΗΣ_ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ__ΣΑΚΗΣ_ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ_
ΣΤΑΘΗΣ_ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΣ__ΣΑΚΗΣ_ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ_


Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης

Στον ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος
Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος
Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Ειδήσεις σήμερα:

«Μας είπε να σταματήσουμε τις χημειοθεραπείες και μας έδινε δικά του σκευάσματα» κατήγγειλε δικηγόρος για τον ψευτογιατρό

«Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός γιατί οι θάνατοι από κορωνοϊό αφορούν κυρίως σε πολίτες πάνω από 70 ετών», λέει η Γκάγκα

Έτσι θα εκδίδεται ψηφιακά η άδεια κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης