Μέγκαν Φοξ: Τι γύρευε η «αλεπού» στο παζάρι της Θεσσαλονίκης

Μέγκαν Φοξ: Τι γύρευε η «αλεπού» στο παζάρι της Θεσσαλονίκης

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων των «Αναλώσιμων 4», η εντυπωσιακή ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Μachine Gun Kelly, και τα παιδιά τους, βρήκε την ευκαιρία να γνωρίσει την αγορά της πόλης και να ψωνίσει καλλυντικά, ρούχα και παιχνίδια - Εκλεψαν την παράσταση σε Μητροπόλεως, Τσιμισκή και πλατεία Αριστοτέλους

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
fox34543
Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη, με προορισμό τα στούντιο της Millennium στη Βουλγαρία για τις τελευταίες σκηνές, οι Xολιγουντιανοί πρωταγωνιστές και το έμπειρο κινηματογραφικό συνεργείο της ταινίας «Aναλώσιμοι 4». Τα γυρίσματα στη χώρα μας ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες, με τους παραγωγούς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι τόσο με το αποτέλεσμα της ταινίας με τη σκηνοθετική ματιά του Σκοτ Βο όσο και με τους Ελληνες συνεργάτες τους, με τους οποίους ανανέωσαν μάλιστα το ραντεβού τους για τις αρχές του 2022 με νέα κινηματογραφικά σχέδια.

Γεμάτοι από εικόνες της συμπρωτεύουσας ταξίδεψαν για τη γειτονική χώρα οι ηθοποιοί Τζέισον Στέιθαμ, Αντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ και Τόνι Τζα, που λίγο πριν μαζέψουν τις βαλίτσες τους κατάφεραν να περπατήσουν στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο. Ετσι, μετά τον Αντι Γκαρσία και τη βόλτα για ελληνικό φαγητό με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, πληροφορίες θέλουν τον Τζέισον Στέιθαμ να βρέθηκε στη Χαλκιδική, ενώ, σύμφωνα με το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του «ΘΕΜΑτος» η Μέγκαν Φοξ, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Machine Gun Kelly και τα παιδιά τους, επισκέφτηκε για αγορές τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.
megan-fox__3_
Μετά το τέλος των γυρισμάτων των «Αναλώσιμων 4» στη Θεσσαλονίκη, η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly και τα τέσσερα παιδιά τους

Βόλτα για αρώματα και αξεσουάρ

Στις 5 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, το μαύρο βαν στο οποίο επέβαιναν σταμάτησε στην οδό Μητροπόλεως, με τη Μέγκαν Φοξ να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη και όμορφη, έχοντας στο πλευρό της τα τρία της παιδιά από τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπράιαν Οστιν Γκριν, τον γνωστό Ντέιβιντ από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Τον βραβευμένο ράπερ Machine Gun Kelly συνόδευε η 12 ετών κόρη του Κάσι από τη σχέση του με την αθλήτρια Εμα Κάνον. Οσο η Μέγκαν Φοξ αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών που την αναγνώριζαν και τη φωτογράφιζαν σε κάθε της βήμα τόσο εκείνος προσπαθούσε μάταια να περάσει απαρατήρητος. Ετσι, ενώ από το αυτοκίνητο αποβιβάστηκε χωρίς κανένα άγχος, στην πορεία άρχισε να έχει εκκεντρική συμπεριφορά μπροστά στον κόσμο, φορώντας μαντίλι στα μαλλιά, την κουκούλα από το μπουφάν του και γυαλιά ηλίου, προκειμένου να μην τον αναγνωρίζουν.

Την παρέα του διάσημου ζευγαριού συμπλήρωναν διακριτικά ένας ιδιωτικός σωματοφύλακας, ο οδηγός τους και η νταντά των παιδιών.
Κλείσιμο
megan-fox__4_

Το ζευγάρι αρχικά θέλησε να αγοράσει αρώματα από μεγάλο beauty shop της περιοχής, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να δει αξεσουάρ από γνωστό οίκο της Τσιμισκή. Χωρίς να σταθούν στιγμή στη βιτρίνα, μπήκαν στο μαγαζί και ξεκίνησαν τις δοκιμές. Επειτα από αρκετή ώρα προχώρησαν σε αγορές τόσο για τους ίδιους και τα παιδιά τους όσο και για συγγενείς και φίλους. Στη συνέχεια με τα πόδια κατευθύνθηκαν προς την οδό Αριστοτέλους, όπου επίσης επισκέφτηκαν μαγαζί με παιχνίδια, με τη Μέγκαν Φοξ να μη χαλάει χατίρι στα παιδιά της, αφού τους αγόρασε ό,τι ήθελαν.

Ολοι μαζί συνέχισαν τη βόλτα τους στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ λίγη ώρα μετά επιβιβάστηκαν ξανά στο μαύρο βαν με προορισμό το ξενοδοχείο τους. Το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπως και τα παιδιά του, τα οποία φαίνεται να διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, με την Κάσι να προσέχει ιδιαίτερα τα μικρότερα αδέλφια της. Για την επίσκεψή της στην αγορά της Θεσσαλονίκης η Φοξ επέλεξε να φορέσει το απόλυτο trend της μόδας, που για φέτος είναι οι αθλητικές φόρμες κάθε χρώματος και στυλ. Το εν λόγω ντύσιμο η ηθοποιός δεν το συνδύασε με αθλητικό παπούτσι, αλλά με γυαλιστερό αρβυλάκι μέχρι τη γάμπα, με δίπατη σόλα, μόδα που επέστρεψε από τη δεκαετία του ’90, με διάσημους οίκους να το λανσάρουν συνεχώς.
megan-fox__5_
Ομορφη και χαλαρή, η Μέγκαν Φοξ ποζάρει αγκαλιά με τα παιδιά της, ενώ ο ράπερ με διάφορες εκκεντρικότητες προσπαθεί να αποφύγει τα βλέμματα
megan-fox__6_

Το ταξίδι-αστραπή στο Λος Αντζελες

Τα παιδιά και των δύο σταρ βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Νοεμβρίου, όταν η Μέγκαν Φοξ σε ένα ολιγοήμερο διάλειμμά της από τα γυρίσματα κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι το Λος Aντζελες. Κατά την επιστροφή της η ηθοποιός είχε μαζί της τον 8χρονο Νόα-Σάνον, τον 7χρονο Μπόντι-Ράνσομ και τον 4χρονο Τζέρνι-Ρίβερ. Τα παιδιά της από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Μπράιαν Οστιν Γκριν έχουν διχάσει κατά καιρούς πολλούς από τους θαυμαστές της από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μαζί τους, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως μοιάζουν με κορίτσια εξαιτίας των μακριών μαλλιών τους και των ρούχων που φορούν - κυρίως ο Νόα. Τόσο η Μέγκαν όσο και Μπράιαν έχουν, πάντως, τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, υπερασπιζόμενοι τα αγόρια τους για τις επιλογές τους. Από την άλλη, τις ίδιες ημέρες στη συμπρωτεύουσα βρέθηκε και ο Μachine Gun Kelly με τη 12χρονη κόρη του, η οποία φέτος τον συνόδευσε για πρώτη φορά στα American Music Awards, που διοργανώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου, με τον ράπερ να αποσπά το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη εναλλακτικής μουσικής.
megan-fox__2_

Στη Βουλγαρία για τις τελευταίες σκηνές

Τις τελευταίες σκηνές της στη Βουλγαρία και στα διάσημα στούντιο Nu Boyana Film Studios ολοκλήρωσε την Πέμπτη η Μέγκαν Φοξ. Σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, η ηθοποιός αποκάλυψε και ένα από τα εντυπωσιακά κοστούμια που φοράει στην ταινία δράσης. Με μαύρο δερμάτινο κολάν και πανωφόρι από το ίδιο υλικό που αφήνει ακάλυπτους τους γυμνασμένους κοιλιακούς της, η Μέγκαν Φοξ είναι έτοιμη να κατακτήσει τους πάντες με τη συμμετοχή της στους «Αναλώσιμους». Η ηθοποιός είναι η πρώτη γυναίκα που από την αρχή της πρώτης ταινίας, το 2010, μέχρι σήμερα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της χολιγουντιανής παραγωγής τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη διήρκεσαν περίπου δύο εβδομάδες και πραγματοποιήθηκαν σε τεράστιο πλατό ανατολικά της πόλης το οποίο στήθηκε στη Θέρμη και σε βιομηχανικό χώρο στα Διαβατά. Οπως έγινε γνωστό, στην παραγωγή για τις ανάγκες του σεναρίου δόθηκε αυθεντικός εξοπλισμός από τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, κάτι που συνηθίζεται για τέτοιου είδους ταινίες που γυρίζονται εκτός χώρας τους. Την τέταρτη συνέχεια των «Αναλώσιμων» σκηνοθετεί ο Σκοτ Βο, ενώ η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη χρονιά.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: papadakispress/Willy Greiser



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε

«Δεν έχω καλά νέα»: Εργοδότης απέλυσε... 900 υπαλλήλους ταυτόχρονα μέσω κλήσης Zoom (Βίντεο)

Η Evergrande αθέτησε πληρωμές σε διεθνείς επενδυτές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης