Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία για τον Φιλιππίδη, πρόκειται για διαστροφή»

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία για τον Φιλιππίδη, πρόκειται για διαστροφή»

Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα του #metoo, την συνεργασία της με τον Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

pitsouli
Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την άποψή της για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη την οποία απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά του MEGA  «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπόμπής «Πάμε Δανάη» και εξήγησε πως η πρώτη της επαφή με τον ηθοποιό που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα ήταν στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Η ιστορία με τον Φιλιππίδη ήταν θλιβερή. Τον συνάντησα πρώτη φορά στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Είδα έναν άνθρωπο δοτικό κι ευγενικό, στην ώρα του, χωρίς βεντετιλίκια. Μου έλεγαν ότι θα περασω των παθών μου τον τάραχο μαζί του, αλλά επειδή και για εμένα έχουν πει πράγματα, σκέφτηκα ότι θα το αντιμετωπίσω», δήλωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg84tdk9yx8p-st)


Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Πέτρο ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σαν να ακούς για τον καλό σου γείτονα ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Σκέφτηκα αμέσως πως δεν γίνεται ο Πέτρος να έκανε τέτοια τερατουργήματα στη ζωή του. Θλιβερό για τα θύματα, αλλά και για τον θύτη που κατέστρεψε την ζωή του. Δεν δέχομαι τον όρο ανθρώπινη αδυναμία. Όταν κάποιος κάνει κακό στον άλλο, πρόκειται για διαστροφή. Το παιδί του σκέφτηκα. Πώς θα βγει αυτό το παιδί στην κοινωνία, που έχει ήδη κλειστεί στον εαυτό του; Πώς θα είναι ο γιος του Φιλιππίδη, που μέχρι χθες καμάρωνε και σήμερα ντρέπεται; Όταν έχεις πίσω σου ένα οικογενειακό φορτίο πρέπει να σκέφτεσαι το δημιούργημά σου. Ο Πέτρος δεν το σκέφτηκε. Τώρα να πληρώσει την αδυναμία του», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.






Ειδήσεις σήμερα:

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


La Casa De Papel και Squid Game ενώνουν δυνάμεις: Τι ετοιμάζει το Netflix


Ψευτογιατρός: Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο Dr… Kontos - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης