Η Άννα Ανδριανού θυμάται τη φίλη της Μαλβίνα Κάραλη

Η Άννα Ανδριανού θυμάται τη φίλη της Μαλβίνα Κάραλη

«Είχα ζήσει πολλά περιστατικά με την Μαλβίνα. Ήμασταν φίλες πολλά χρόνια. Γιορτάζαμε μαζί τη μέρα των γενεθλίων μας» δηλώνει η ηθοποιός και σεναριογράφος

5ty
Συνέντευξη στο «ΜEGA Καλημέρα» παραχώρησε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου η Άννα Αδριανού και ξεδίπλωσε την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της. Όταν ο αδερφός της ήταν 18, έχασε τη ζωή του από δυστύχημα με μηχανή. Έπειτα, η ηθοποιός έχασε τη μητέρα της, η οποία πέθανε στα 59 της χρόνια. Ακολούθησε ο χαμός του πατέρα της, ο οποίος της στοίχισε πολύ. «Με τον πατέρα μου είχα μία ιδιαίτερη σχέση και ήταν τα πάντα για μένα. Ο σύζυγός μου έχει το εξαιρετικό ήθος του πατέρα μου και ξέρει να αγαπάει. Ο σύζυγός μου με έμαθε να αγαπάω, παρότι είχα κι άλλο γάμο πριν» εκμυστηρεύτηκε.

Ακόμη, έκανε λόγο για τον πρώτο της σύζυγο, Γιάννη Βούρο. Όπως υποστήριξε η σεναριογράφος, οι δυο τους έχουν κρατήσει επαφή και στις δύσκολες στιγμές συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλον. «Με τον Γιάννη Βούρο είμαστε σαν αδέρφια. Τον αγαπώ πολύ, έχουμε πλήρη συνείδηση πως ο ένας διαμόρφωσε τον άλλον. Ο Γιάννης ήταν πολύ κοντά μου όταν έχασα τη μητέρα μου».

Εν συνεχεία, δήλωσε πως αν και συγχωρεί την απιστία, δεν παραμένει στη σχέση και πάει παρακάτω. Όσον αφορά τη μητρότητα, αν είχε νιώσει την ανάγκη, θα είχε κάνει παιδί. «Η υιοθεσία με ενδιέφερε περισσότερο από το να κάνω παιδί. Έχω διάφορες κόρες. Έχουν τη μαμά τους και την οικογένειά τους. Πάντα υπάρχει ανάγκη μίας δεύτερης μαμάς» υπογράμμισε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg5j1kmpnnsh-st)


Για την αείμνηστη συγγραφέα και δημοσιογράφο Μαλβίνα Κάραλη, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το 2002, η Άννα Αδριανού εξομολογήθηκε: «Είχα ζήσει πολλά περιστατικά με την Μαλβίνα. Ήμασταν φίλες πολλά χρόνια. Γιορτάζαμε μαζί τη μέρα των γενεθλίων μας. Πολλές φορές που της έλεγα τα δικά μου, μου έλεγε "μην στενοχωριέσαι"».

Κλείσιμο
Η Άννα Ανδριανού και η Μαλβίνα Κάραλη είχαν το ίδιο ζώδιο και η Μαλβίνα της τόνιζε χιουμοριστικά πως ό,τι συμβεί στη μία θα συμβεί και στην άλλη. Η Μαλβίνα Κάραλη δεν της το είπε όταν διαγνώστηκε  με καρκίνο.

«Όταν αρρώστησε, δεν μου το είπε. Όταν το έμαθα, την πήρα τηλέφωνο και της είπα "είναι δυνατόν; και δεν μου το είπες;". Η Μαλβίνα μου είπε "πώς να στο πω και να σε κάνω να ανησυχήσεις;"».


Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: Ραγδαία η μετάδοσή της γιατί μολύνει ταχύτατα και όσους έχουν ήδη νοσήσει

Podcast του Μητσοτάκη με την μητέρα του αυτιστικού Γιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Αράχνη με μηδέν μητρικό ένστικτο»: Η μητριά που βασάνισε και σκότωσε τον μικρό Άρθουρ μέσα από τα μάτια του πρώην της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης