«Ο Λευτέρης Βογιατζής ήταν πολύ αυταρχικός, δεν μπόρεσα να συνεργαστώ μαζί του» λέει ο Μελέτης Ηλίας

«Ο Λευτέρης Βογιατζής ήταν πολύ αυταρχικός, δεν μπόρεσα να συνεργαστώ μαζί του» λέει ο Μελέτης Ηλίας

«Ο τρόπος λειτουργίας του ήταν αρκετά αυταρχικός και αυτό αδυνατούσα να το αντιμετωπίσω» δηλώνει ο ηθοποιός

meletisilias
Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μία δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στα πρώτα του βήματα και ενώ για πέντε μήνες έκανε πρόβες με τον Λευτέρη Βογιατζή, τελικά αποχώρησε από τον θίασο, επειδή η αυταρχικότητα του σκηνοθέτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Μαΐου 2013, τον εμπόδιζε να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε.



«Βρέθηκα σε πρόβες πολύμηνες. Έκανα περίπου πέντε μήνες πρόβες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή. Φτάσαμε σε ένα σημείο που εγώ δεν μπορούσα να λειτουργήσω με τον τρόπο που εκείνος δίδασκε τους ρόλους. Ήταν μία κοινή απόφαση, δική μου και δική του, να φύγω από την παράσταση.

Ήταν ένας top σκηνοθέτης, μιλάμε για τον Λευτέρη Βογιατζή. Είναι ένας άνθρωπος που στον χώρο του θεάτρου είναι πολύ ψηλά, με περγαμηνές και οι παραστάσεις του ήταν σταθμός κάθε χρόνο για το ελληνικό θέατρο. Εγώ τότε ήμουν 22χρονών, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή. Δεν μπορούσα να έχω τον αμυντικό μηχανισμό για να μπορώ να ανταπεξέλθω στον τρόπο διαδικασίας προς την παράσταση, γιατί ο τρόπος λειτουργίας του ήταν αρκετά αυταρχικός και δεν είχα τον μηχανισμό, ως νέο παιδί, χωρίς άμυνες και με ανασφάλειες να το αντιμετωπίσω αυτό.

Αυτό το έβλεπε πάνω στη σκηνή. Εγώ αυτή την ένταση δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε "τι θα γίνει, δεν λειτουργείς;", και του είπα ότι όντως δεν λειτουργώ. Έτσι αποφασίσαμε να το αφήσουμε» εξήγησε ο Μελέτης Ηλίας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4qgkdy3nqx-st)
Κλείσιμο

Εν συνεχεία, δεν δίστασε να σημειώσει πως με την σύζυγό του έχουν επισκεφθεί σύμβουλο γάμου.

«Έχουμε περάσει δύσκολα με τη γυναίκα μου κι εκεί μας βοήθησε ότι επισκεφθήκαμε ειδικό. Το επιδιώξαμε και οι δύο, περισσότερο εκείνη. Μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού, την Κοραλλένια, ήμασταν σε μία πολύ δύσκολη φάση. Ψαχνόμασταν και λίγο με την καινούρια συνθήκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μελέτης Ηλίας και συμπλήρωσε:

«H αλήθεια είναι ότι εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ. Μου είπε δύο-τρία πράγματα βασικά, που σε ξεμπλοκάρουν και σου ξεκλειδώνουν κάτι που έχεις και φοβάσαι να παραδεχτείς ή να κάνεις».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4qjgy3306h-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύεται σήμερα ο οδηγός του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», το ύψος της επιδότησης

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν», ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Έπσταϊν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης