Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Πέρασαν χιλιάδες σκέψεις, σκεφτόμουνα το γιο μου και όλα όσα ήθελα να του πω

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Πέρασαν χιλιάδες σκέψεις, σκεφτόμουνα το γιο μου και όλα όσα ήθελα να του πω

Ο παρουσιαστής έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

gregory1
Την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και μίλησε για την περιπέτεια που είχε στην κάμερα του Happy Day!

«Βίωσα τον φόβο ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Και εσύ βλέπεις να βγαίνει 95, 92,93, 91 και λες κάτσε δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε πέντε λεπτά σε μια ώρα να πάει 89; Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και τι γίνεται. Μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα…. Έχω έναν 8χρονο γιο. Δεν μένει μαζί μου είμαι χωρισμένος, μένει με τη μαμά του. Θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Και αν έμπαινα στο νοσοκομείο και αν δεν μπω στο νοσοκομείο. Έχω και το θέμα των κιλών... πλέον είμαι παχύσαρκος, εγώ δεν του τα είπα, δεν πρόλαβα. Και άρχισα να κάνω τέτοιες σκέψεις. Λέω σε παρακαλώ μπορώ να ανοίξεις την κάμερα να μιλήσω στον Αναστάση; Σκέφτηκα να ντυθώ, να ντυθώ καλά; Να κάνω τα μαλλιά μου γιατί ήμουνα χάλια; Πώς θέλω να με βλέπει ο γιος μου όταν του μιλάω. Λες να είναι το τελευταίο βίντεο που θα με ακούσει ο Αναστάσης και προλαβαίνω να του πω όλα αυτά που θέλω; Είναι 8 χρονών, θέλω να του πω για τα 15, θέλω να του για τα 18, για τα 20, τα 25, για τα 40... Θα προλάβω να τα πω όλα αυτά; Χιλιάδες σκέψεις που δόξα τω Θεώ δεν χρειάστηκε γιατί είμαι εδώ. Μπορεί όμως και να μην ήμουνα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4lkdjr4rhl-se)


Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκίνησε πριν από δύο βδομάδες. Ο παρουσιαστής έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, εμφάνισε συμπτώματα, που τον ταλαιπώρησαν, όμως κατάφερε να βγει νικητής και χωρίς σοβαρά προβλήματα μιας και ήταν εμβολιασμένος.

Ο ίδιος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό στο δελτίο του ΑΝΤ1: «Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, είναι μεγάλη η αγωνία. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα… Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα και είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Ξαφνικά θα πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, το λέω απλά. Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρεπουμπλικάνοι «αρνητές» του προσωρινού προϋπολογισμού φέρνουν ξανά στον ορίζοντα το shutdown στις ΗΠΑ

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν


Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης