Η «χρυσή ραχοκοκκαλιά» στη γυμνή πλάτη της Ζεντάγια εντυπωσίασε τους πάντες στην πρεμιέρα του Spiderman

Η «χρυσή ραχοκοκκαλιά» στη γυμνή πλάτη της Ζεντάγια εντυπωσίασε τους πάντες στην πρεμιέρα του Spiderman

Η 25χρονη πανέμορφη ηθοποιός αποτελεί είδωλο της μόδας

zendayacavalli-def
Η Ζεντάγια έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για το μοναδικό της στιλ, ενώ δεν διστάζει να φορά εκκεντρικά ρούχα και κοσμήματα.



Η 25χρονη, Αμερικανίδα ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιρέρα της ταινίας δράσης «Spider-Man: No Way Home», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, και τράβηξε, για μία ακόμη φορά, όλα τα βλέμματα πάνω της.



Κλείσιμο
Επέλεξε ένα μαύρο, μακρύ και εφαρμοστό φόρεμα, με μία πλάτη άκρως εντυπωσιακή, ιδιαίτερη και φυσικά σέξι. Το συγκεκριμένο κομμάτι προέρχεται από τη συλλογή Roberto Cavalli Φθινόπωρο 2000. Η καλλονή καλλιτέχνης ζήτησε, ωστόσο, από τον κορυφαίο Ιταλό σχεδιαστή Fausto Puglisi να αναβαθμίσει το φόρεμα, κάνοντάς του μερικές αλλαγές. Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό, vintage και μοντέρνο ταυτόχρονα.

zendayia

zebdayia


Ένα χρυσό κόσμημα, το οποίο θυμίζει κομμάτι ανθρώπινου σκελετού, κοσμούσε την ήδη ωραία πλάτη της Ζεντάγια. Η ίδια είχε φροντίσει τα μαύρα μαλλιά της να μην ακουμπούν καθόλου την πλάτη της, ώστε να μην κρύβεται το πανέμορφο σχέδιο του ρούχου. Φυσικά το εφαρμοστό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, αναδείκνυε όχι μόνο την καλοσχηματισμένη πλάτη της, αλλά όλη την άψογη σιλουέτα της. Το σύνολό της αποθέωσε με ένα ζευγάρι oversized, χρυσούς κρίκους και δύο διακριτικά χρυσά δαχτυλίδια. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, αυτό ήταν φυσικό, λιτό και δροσερό.





Αναμφίβολα, η Ζεντάγια είναι μία από τις πιο ελκυστικές και θηλυκές παρουσίες της παγκόσμιας showbiz. Αποτελεί fashion icon, με εκατοντάδες γυναίκες να αντιγράφουν το στιλ της και να εμπνέονται από τις εμφανίσεις της.



Ειδήσεις σήμερα:

Το ντιμπέιτ του Κινήματος Αλλαγής: Παιχνίδι κέντρου και πρόβες β' γύρου

Θύμα άγριας ληστείας 76χρονος φαρμακοποιός στην Πέλλα - Τον χτύπησαν, τον φίμωσαν και του πήραν 10.000 ευρώ!

Εμβολιασμένοι που έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό νοσούν συχνότερα και σοβαρότερα, δείχνει μελέτη της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης