«Είναι λάθος να τοποθετούνται όλοι για τον Σερβετάλη» υποστηρίζει ο Ορφέας Αυγουστίδης

«Είναι λάθος να τοποθετούνται όλοι για τον Σερβετάλη» υποστηρίζει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ο ηθοποιός μιλά για τον σάλο που προκάλεσε η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση, επειδή δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένο κοινό

orfeas-augoystidis
Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» Ορφέας Αυγουστίδης. Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός σχολίασε τον σάλο που έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει, δηλαδή το ότι τοποθετούνται όλοι μπροστά από μία κάμερα και μπροστά από ένα μικρόφωνο χωρίς να είναι μπροστά αυτός που πυροδότησε την συζήτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά για την κίνηση του Άρη Σερβετάλη και τις αντιδράσεις που αυτή έχει προκαλέσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg26n7yp006p-st)


Εν συνεχεία, για τον πατρικό του ρόλο, σημείωσε: «Υπάρχει χρόνος για τον γιο μου και τον χαίρομαι» και πρόσθεσε για την μητέρα του, την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη: Η γιαγιά Μαρία τρελαίνεται με τον μικρό, λιώνει».

Ακόμη, υποστήριξε για την μαμά του: «Η μητέρα μου είναι διακριτική και όχι παρεμβατική, όπως η "Καλλιόπη" από τον "Σασμό"».

Σχετικά με το μέλλον της «Αργυρώς» και του «Αστέρη» στον «Σασμό», υποστήριξε: «Θα γίνει… σεισμός. Θα γίνουν πολλά και διάφορα. Ε, δεν πιστεύω να περιμένατε να μην μάθει η μητέρα του Αστέρη για τη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα διεκδικήσουν να είναι μαζί. Το τι θα λάβουν, όμως, είναι ένα ερωτηματικό».

Ειδήσεις σήμερα:

«Περιμέναμε μια νέα παραλλαγή - Ήπια τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς με Όμικρον» λένε στη Νότια Αφρική

Η Μαγκνταλένα Άντερσον επανεξελέγη πρωθυπουργός στη Σουηδία και ελπίζει ότι θα μείνει στο αξίωμα πάνω από... οκτώ ώρες

Εγκρίθηκαν οι μελέτες για Τμήμα του Πάρκου στο Ελληνικό, τις πράσινες διαδρομές σε Τοσίτσα και Ζωσιμαδών και τη Βασιλίσσης Όλγας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης