Δείτε το βίντεο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να πιάνει τους διαρρήκτες την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι του

Δείτε το βίντεο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να πιάνει τους διαρρήκτες την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι του

Τι είπε ο γνωστός αθλητής για τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με τους επίδοξους ληστές

mixalis_zabidis
Στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή βρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης όταν διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σπίτι του. Ο Iron Mike είδε τα δύο άτομα έξω από το σπίτι του, ενώ επέστρεφε με τη σύντροφό του, οι οποίοι μάλιστα τον αναγνώρισαν! Συγκεκριμένα, όταν είδε τον έναν ληστή να πηδάει την μάντρα του σπιτιού του και όταν τον ρώτησε τι κάνει του απάντησε… «Μάικ εσύ;».

«Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι»
«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες. Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg21awufdcw1-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης