Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και κακοποιούσε τη μάνα μου, έχει φάει πολύ ξύλο»

Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και κακοποιούσε τη μάνα μου, έχει φάει πολύ ξύλο»

Ο τράπερ περιέγραψε τα δύσκολα βιώματα - Πώς ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η κακοποίηση της μητέρας του

toquel
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης της τραπ σκηνής, Toquel μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και όπως εξήγησε, ήταν πολύ δύσκολα.

Καλεσμένος στην εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, Πρωταγωνιστές, ο τράπερ με καταγωγή από την Αλβανία άνοιξε τα χαρτιά του και δεν δίστασε να περιγράψει άσχημες καταστάσεις, που έζησε, όταν ήταν ακόμα παιδί.

Όπως εξήγησε αρχικά, ήρθε στην Ελλάδα παράνομα, όταν ήταν μόλις 9 μηνών. Οι γονείς του τον κουβάλησαν στην πλάτη, όπως επισημαίνει.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν, γιατί φτιάξαμε ψεύτικα χαρτιά. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο άνδρας για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια, η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz430jlz59d-st)


Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολα, όταν πήγε δημοτικό. Τότε, ο πατέρας του ξεκίνησε να γίνεται βίαιος. «Μόλις πήγα στο δημοτικό, ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος, η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου, αλλά έπαιζε τζόγο», εξηγεί.

«Έπαιζε πολύ και κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο», προσθέτει.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει στην συνέχεια, το φαινόμενο αυτό δεν φαίνεται καθόλου περίεργο στα μάτια του. «Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν και από την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα τους», λέει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfz4rnmwaoll-st)





Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αγωνία για την πορεία της πανδημίας - Πότε θα αποφασιστεί πώς θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα

Γκάλοπ: Κυριαρχία κυβέρνησης έναντι ΣΥΡΙΖΑ, αγωνία για πανδημία, πίεση για υποχρεωτικότητα εμβολίου

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του κόντρα στη Φενέρ «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή του συνέχεια και ελπίζει στην πρωτιά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης